Husbil365

CampingSverige.se

27.11.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Ny inredning i Hobby Premium

Storsäljande Hobby har ett digert modellprogram för husvagnar. Inför 2017 presenteras flera förbättringar bl a en bredare dörr, förbättrade köksdetaljer och ny inredning i designsuccén Premium.

Premium har högblank möbeldekor i metallicfärgerna brons, magnolia och grå.

Premium har högblank möbeldekor i metallicfärgerna brons, magnolia och grå.


Designpionjören Premium, som lanserades 2011, får helt ny inredning i 2017 års modellprogram. Möbeldekoren är högblank i metallicfärgerna brons, magnolia och grå. Belysningsknapparna är kromade, det finns LED-belysning i skänk och vitrinskåp och vägguttag är tillgängliga så att du enkelt ska kunna ladda smartphones och surfplattor.

Den extra breda dörren är 596 mm bred.

Den extra breda dörren är 596 mm bred.


Bredare dörr

Med undantag för OnTour, är alla modeller utrustade med en extra bred dörr som nu mäter 596 mm.
Dörren har ett stort fönster och hyllor, skräpkorg och ett insektsskydd på insidan. Dörren är också hängd på insidan vilket gör vagnen mer inbrottssäker. Sov- och vardagsrummen har fått LED-lampor med svanhals som man själv kan justera vinklingen på. Den nya generationen är uppgraderad med förbättrade köksdetaljer bl a infällbar handdukstork, nya redskapshängare och större slutbleck som ser till att även fullt laddade lådor hålls stängda under resorna.

Säkerhet

De nya Hobbyvagnarna fokuserar också på säkerheten och inför den automatiska bromsjusteringen som standard i alla serier. Stabiliseringssystemet ETS Plus är tillgängligt som tillval för alla husvagnar upp till typ 660.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt