CampingSverige.se

7.10.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Ny luftkonditionering för invändig montering

Dometic FreshWell 3000 är en ny, stor luftkonditionering för invändig montering. Den kan lätt monteras i en soffa eller – i en husbil – i dubbelgolvet. Kyleffekten är hela 2 500 W.

FreshWell 3000 är en av de kraftfullaste luftkonditioneringarna på marknaden.

FreshWell 3000 är en av de kraftfullaste luftkonditioneringarna på marknaden.


Alla husbils- och husvagnsägare som har ont om plats på fritidsfordonets tak kan nu – bokstavligt talat – pusta ut. Utan att ockupera utrymme på taket, och utan att köregenskaperna försämras på grund av att tyngdpunkten blir avsevärt högre, kan nya Dometic FreshWell 3000 ge ett perfekt inomhusklimat i fritidsfordonet. Den nya luftkonditioneringen är konstruerad för att möta husvagns- och husbilsägarens krav, och den kan lätt monteras i en soffa eller – i en husbil – i dubbelgolvet.

Kyleffekten är hela 2 500 W, och tack vare värmepumpens höga verkningsgrad är värmekapaciteten imponerande 3 000 W vilket gör den perfekt även för svala dagar. Med sin imponerande kyl- och värmeförmåga är FreshWell 3000 en av de kraftfullaste luftkonditioneringarna på marknaden, men trots den stora kapaciteten är vikten mycket låg – endast 21 kg – och yttermåtten kompakta.

Klicka för större bild


Multifunktionell fjärrkontroll

Precis som ”lillasyster” – FreshWell 2000 – erbjuder nya FreshWell 3000 alla de fördelar man förväntar att finna på en luftkonditionering för invändig montering: flexibel placering av luftutsläppen, individuellt ställbar luftfördelning i fordonet och en nära nog osynlig inbyggnad.

För bekväm manövrering finns en multifunktionell fjärrkontroll, och tack vare soft-start-funktionen kan luftkonditioneringen användas även på campingplatser med lågt avsäkrade eluttag. Yttermåtten på endast 620 x 400 x 286 millimeter gör anläggningen lätt att montera.

Dometic FreshWell 3000 är avsedd att drivas med 230 V växelström, men som tillval kan den levereras med ett DC-kit som möjliggör drift med 12 V likström under körning.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt