Husbil365

CampingSverige.se

7.9.13

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Ny marknadschef ska öka husvagns- och husbilsförsäljningen

Fyra av husvagns- och husbilsbranschens största varumärken får en ny marknadschef i Sofia Modigh. Med lång erfarenhet från bland annat Citroën och SF Bio kommer hon att ansvara för marknadsföringen av Bürstner och Niesmann+Bischoff i Sverige och Solifer och Polar i Skandinavien.

Fyra av husvagns- och husbilsbranschens största varumärken får en ny marknadschef

Fyra av husvagns- och husbilsbranschens största varumärken får en ny marknadschef


Många starka varumärken

- Under vårt paraply finns många starka varumärken som kompletterar varandra på ett mycket bra sätt. Min uppgift på längre sikt kommer att vara att utveckla respektive varumärke individuellt. Jag ser också en enorm potential i att utveckla dialogen med våra kunder, både befintliga men framförallt nya potentiella kunder, säger Sofia Modigh, marknadschef för Bürstner och Niesmann +Bischoff i Sverige och Solifer och Polar i Skandinavien.

Sofia Modigh har tidigare erfarenhet av marknadsföring med fokus på CRM (custom relationship management), kundklubbar och olika former av lojalitetsprogram, inte minst från SF Bioskundklubb med drygt 600 000 medlemmar.

Sofia har också haft en fot på reklambyrå sidan som projekt- och produktionsledare. Fokus den närmaste tiden kommer vara att försöka koordinera och sammanfatta de olika delarna som berör marknadsavdelningen och dialogen med återförsäljare.

- Jag ser många likheter med bilbranschen, inte minst i relationen mellan huvudkontor och återförsäljare. Jag värderar högt ett nära samarbete med våra återförsäljare så att de kan fokusera på våra kunder. Vår uppgift från marknadsavdelningen är att hålla återförsäljarna uppdaterade och se till att uppfylla deras önskemål, säger Sofia Modigh.

Sedan oktober 2012 ingår agenturerna för Solifer och Polar i Skandinavien vid sidan av agenturerna för Bürstner, Niesmann+Bischoff och Movera tillbehör, i samma koncern.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt