Tumbo

CampingSverige.se

23.1.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Garmin
Dela
 

Ny navigator för campingentusiasten

Garmin presenterar idag en ny navigator för husbilar och husvagnar. Camper 770 LMT-D är framtagen speciellt för campingentusiaster.

Camper 770 LMT-D har flera uppdaterade funktioner. Med hjälp av den kostnadsfria appen Smartphone Link kan du t ex undvika trafikförseningar.

Camper 770 LMT-D har flera uppdaterade funktioner. Med hjälp av den kostnadsfria appen Smartphone Link kan du t ex undvika trafikförseningar.


Den nya navigatorn erbjuder avancerade husbilsspecifika navigationslösningar inkl. kostnadsfria livefunktioner som trafikinformation i realtid och väderinformation. Navigatorn har en 6.95 tums färgskärm som är lätt att läsa av oavsett ljusförhållanden.

– Camper 770 LMT-D erbjuder en navigationslösning för campare som vill ha ut så mycket som möjligt av sina äventyr, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.
– Den här nya navigatorn ger relevant reseinformation för platser längs rutten och dessutom i en snygg paketering.


Navigatorn är kompatibel med Garmin BC 30 backkamera.

Navigatorn är kompatibel med Garmin BC 30 backkamera.


Kompatibel med backkamera

Camper 770 LMT-D har flera uppdaterade funktioner. Med hjälp av den kostnadsfria appen Smartphone Link kan du undvika trafikförseningar, få info om pris och tillgänglighet på parkering och även se väderleksprognos på din destination. Camper LMT-D informerar också om intressanta platser längs med rutten så du kan fylla resan med trevligt innehåll.

Dessutom frågar den om du är trött när du har kört länge utan paus och föreslår en rastplats eller restaurang i närheten. Du kan också ändra i rutten om du vill passera något speciellt ställe genom att peka på skärmen med funktioner Easy Route Shaping.

Camper 770 LMT-D är bl a kompatibel med Garmin BC 30 backkamera som visar dig området bakom din husbil eller husvagn medan du backar.

Läs mer på: www.garmin.com

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt