CampingSverige.se

5.10.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Ny plattformsstrategi från LMC

För att underlätta kundernas val av planlösning och utrustning inför LMC en plattformsstrategi för serierna Cruiser och Explorer.

Premiumbilarna har fått en ny design på bakväggen.

Premiumbilarna har fått en ny design på bakväggen.


Plattformsstrategin introducerades på husvagnar redan förra året och föll så väl ut att man nu överför den på 2017 års husbilsmodeller. Identiska layouter blir tillgängliga för kunderna i modellserien Cruiser (halvintegrerade) och Explorer (helintegrerad) i utföranden Sport, Comfort och Premium. Kunderna får välja mellan olika planlösningar efter behov och kan välja design, färg, möbeldekor och klädsel efter personligt tycke och smak.

Premium-serien är helt ny med överskåp med välvda luckor i vit högblank design.

Premium-serien är helt ny med överskåp med välvda luckor i vit högblank design.


Sport, Comfort och Premium

Sportversionen har överskåp med plana luckor i matt finish, möbeldekor i antracit och borstade kromhandtag. Bordsskivan har ljus glansig finish med PVC-kant i utseende som borstad rostfritt stål. Comfort-serien är helt annorlunda, Här har överskåpen välvda luckor i blank finish, bordsskiva med möbeldekor Grano och kromdekor. Premium-serien är helt ny med överskåp med välvda luckor i vit högblank design, kombinerad med möbeldekor i mörkt trä och kromhandtag. Bordsskiva med tvåfärgad blank yta som ger ett elegant utseende. Premiumbilarna har dessutom har fått en helt ny design på bakväggen som tydligt sticker ut från de andra serierna. Explorer 710 Premium är en modell som är särskilt intressant. Den är helintegrerad med toa och badrum bak på samma sätt som halvintegrerade Cruiser 712 har.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt