CampingSverige.se

5.6.19

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Ny station hos Rent and Travel

Svenska Rent and Travel hyr sedan mitten av april ut husbil till ressugna semesterfirare. Målet är att ha uthyrningsstationer över hela Sverige och nyligen anslöt Knivsta Motor utanför Stockholm till konceptet.

Klicka för större bild


För en månad sedan öppnade Rent and Travel sin bokning där kunder kan välja såväl husbilsmodell som upphämningsstation för sina resor. Knivsta Motor är senaste stationen att ansluta till konceptet.

– Det är jättekul att så snart efter lanseringen kunna presentera en ny station. Placeringen och närheten till Stockholm och Arlanda är också strategiskt bra och lättillgänglig för såväl inhemska resenärer som de som kommer med flyg eller tåg från utlandet, säger Erika Johnson, bokningsansvarig på Rent and Travel Sverige.

Tanken är att det aldrig ska vara långt till närmsta Rent and Travel-station. I nuläget kan resenärerna hämta upp sin husbil i Kristinehamn, Norrköping och Stockholm/Arlanda och fler ska det bli.  

Startades i Tyskland

– Vår ambition är att ha uthyrningsstationer i hela landet. Vi har dialog med ett flertal intresserade företag och hoppas kunna presentera ytterligare stationer den kommande tiden, säger Erika.

Det är husbil- och husvagnsimportören Bergholms som tagit Rent and Travel till Sverige och satsar på att låta fler uppleva fördelarna med att resa med husbil. Konceptet startades i Tyskland och har på bara några år blivit en succé.

– Husbil är ett bekvämt och populärt sätt att resa. Det är inte alla som vill, eller är redo, att köpa en egen husbil – och att hyra via en professionell aktör som Rent and Travel är ett bra och tryggt alternativ, säger Erika.

Hyr man via Rent and Travel ingår alltid en grundläggande helförsäkring som skyddar resenärer och husbil. Alla husbilar har dessutom assistans och mobilitetsgaranti.

Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt