Campout

CampingSverige.se

30.7.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Ny unik campingplatsdatabas på Campingsverige.se

Svenskt och holländskt samarbete skapar unik campingplatsdatabas på Sveriges mest omfattande campingportal CampingSverige.se. Nu kan man i lugn och ro sitta hemma vid datorn och planera sin campingsemester. Samarbetspartner är Alan Rogers i Holland.

Klicka för större bild


- Alan Rogers står för kvalitet och det betyder också att alla campingplatser har besökts och kontrollerats av konsulenter inom de senaste 24 månaderna. Det garanterar Alan Rogers, vilket också gör dem till en idealisk samarbetspartner för oss eftersom vi redan står för hög kvalitet, säger Anne-Vibeke Isaksen som är chefredaktör och grundare av CampingSverige.se.

CampingSverige.se har redan Skandinaviens mest omfattande och oberoende campingplatsdatabas med samtliga campingplatser i Sverige, Danmark och Norge. Nu har databasen utökats med ytterligare 31 länder vilket betyder mer än 10 000 campingplatser samlade på ett och samma ställe. I både Sverige, Danmark och Norge samarbetar CampingSverige.se med de etablerade campingplatsorganisationerna.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt