Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

2.4.10

Av: Hans Reckweg Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Nyhet från Walker: Touring och Touring- Plus

Eriba Touring riktar sig till resglada campare som önskar uppleva flera mål under semestern och därför gärna vill ha en tältlösning som är bekväm och enkel. Den holländska förtältsfabriken Walker presenterar nu lösningen, ett koncept som bjuder på båda.

Klicka för större bild


Uteslutande till Eriba Touring husvagnar har Walker designat två nya modeller: Touring och Touring- Plus. Den speciella lyfttakskonstruktionen kräver ett speciellt designat förtält. Bägge modellerna har ett specialdesignat 28 mm aluminiumstång- set som gör det möjligt att stå upprätt i ”Touring” och “Touring-Plus”.

Walker har också sett till att båda modellerna passar perfekt på husvagnen. På bägge sidor finns en speciell, mjuk, skumgummikudde som pressas mot vagnsidan. Walker har framställt de nya modellerna i samma gedigna kvalitet som firmans övriga förtält. Såväl tak som sidor är utförda i ”coated” material. Walker Touring är ett solskydd med ett djup på 240cm. Bägge sidor har läckra panoramafönster och kan tas av, vilket gör Touring enkelt att sätta upp. Vikt ca 23 kg inklusive understycke och hjultäckning.

Walker Touring Plus är ett idealiskt förtält till Eriba campare som vill njuta av maximal komfort. Alla sidor och fronten kan tas av så att förtältet också kan användas som solskydd. Gardiner medföljer till denna modell. Det finns utluftning i fronten samt i en av sidorna. Vikt ca 23 kg inklusive understycke och hjulavtäckning.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt