CampingSverige.se

19.10.14

Av: Leif Berglund Fotograf: CI
Dela
 

Nysatsning på CI i Sverige

CI/Rollerteam siktar via sin nya importör, Bergholm i Kristinehamn, att öka sin marknadsandel i Sverige. Det ska bland annat ske genom ett utökat handlarnät och information om den kvalitetsutveckling som skett på dessa italienbyggda bilar.

Klicka för större bild


Med en av marknadens bästa fuktskadegarantier, ett större och ”på toppen” bättre utbud av modeller, sätter den nya importören ett mål på att sälja 100 nya CI-bilar per år i Sverige och återta den marknadsandel märket hade här för tio år sedan.

Och det har hänt mycket med dessa bilar sedan dess. Bättre isolering och minskad risk för fuktskador tack vare byte till plastreglar i karossen är bara några saker som gör detta märke till ett bra val. Över huvud taget har man arbetat hårt för att höja kvaliteten vid produktionen i italienska Toscana samtidigt som priserna generellt är lägre än på motsvarande tyskbyggda bilar.

Högre bäddkomfort

Det gäller exempelvis toppserien Mizar där en ny modell presenteras i form av 88 Karisma. Det är en välutrustad integrerad bil med rejält tilltagna långbäddar och garage men som ändå är ganska kompakt med en längd på under sju meter.

I år verkar konstruktörerna på CI/RollerTeam ha lagt ned mycket arbete på att höja sovkomforten genom större bäddar. Det gäller såväl de fasta sängarna som taksängarna. Fasta och fasta, förresten. Alla drottningsängar är höj- och sänkbara för ett flexibelt utnyttjande av garagen.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt