CampingSverige.se

13.5.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Nytt multimediasystem från Waeco

Bilradioapparater med FM/AM och CD-spelare hör gårdagen till. I stället önskar sig dagens entusiaster system som kan anpassas efter deras behov – till exempel användas som handsfree till telefonen, kopplas till backkamera och fungera som navigator – och de ska kunna spela upp både film och musik i en mängd dataformat.

Klicka för större bild


Allt detta klarar nya WAECO PerfectView multimediasystem – ett moduluppbyggt system där mottagaren Los Angeles 530 från Blaupunkt utgör själva kärnan.  

Blaupunkt Los Angeles 530 M är ett bra val för den som söker ett perfekt infotainment-system. Mottagaren, som passar i ett standard dubbel-DIN-uttag, är försedd med en 6,2-tums TFT-skärm och i WAECO:s specialutförande är den dessutom försedd med anslutning för en PerfectView backkamera.

Tack vare moduluppbyggnaden kan mottagaren, även i efterhand, kompletteras med ett navigeringssystem. För största flexibilitet finns detta system i två versioner: för personbilar/vans och för större husbilar. Navigeringsprogrammet är specialutvecklat för att tillmötesgå husbilsägarnas krav, och kartmaterialet omfattar 35 länder i både västra och östra Europa.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt