Kama Fritid

CampingSverige.se

16.11.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Nyttiga filmtips från Adria

Med en serie korta filmklipp på Facebook och Youtube provar Adria nya sätt att interagera med sina kunder. – Sociala medier ger oss fantastiska möjligheter att föra en dialog med våra kunder, säger Susanna Halonen, reklamchef.

Inspirations är ett digitalt magasin från Adria.

Inspirations är ett digitalt magasin från Adria.


Adrias fritidsfordon ligger långt fram vad gäller modern teknik och innovativa lösningar. Även i sin kontakt med konsumenterna vill företaget använda modern kommunikation för att nå fram i mediebruset.

Ett exempel är det digitala magasinet Inspirations som kombinerar text, bilder och film på ett spännande sätt. Magasinet har funnits sedan 2014 och kommit ut i fem nummer.

En av filmerna handlar om vinterförvaring.

En av filmerna handlar om vinterförvaring.


Tips-filmer

Filmklipp är ett annat sätt att förmedla sitt budskap på ett informativt och tilltalande sätt. Förutom de filmer som huvudkontoret i Slovenien producerar har den svenska importören börjat publicera korta klipp på Facebook och Youtube med tips av olika slag.

– Tanken med tips-filmerna är att på ett enkelt och inspirerande sätt dela med oss av vår kunskap till våra användare och följare. Allt för att göra husvagns- och husbilsägandet enklare och roligare, säger Susanna Halonen, reklamchef på Adria i Sverige.

Klicka för större bild


Skötsel och underhåll

Som ett första steg har Adria valt att fokusera på skötsel och underhåll med en serie korta filmer som kommer att publiceras under vinterhalvåret. Sanna berättar:

– Blir mottagandet positivt kommer vi självklart att utveckla projektet och tipsa om sådant som användarna vill veta mer om. Sociala medier ger oss en otrolig möjlighet att ha en dialog med våra kunder som vi vill ta våra på. Vad tycker användarna om våra produkter - vad kan vi bli bättre på?


Här kan du se de tre första filmtipsen:
www.campingsverige.se

Och här följer du Adria på Facebook:
www.facebook.com

Fakta Adria

Adria har tillverkat fritidsfordon i över femtio år och är idag både Sveriges och Nordens mest köpta husvagn och husbil.  Märket erbjuder ett brett utbud av produkter anpassade för det skandinaviska klimatet och har drygt 90 återförsäljare i Sverige, Norge och Finland.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt