Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

12.10.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Optimal familjevagn från Adria: Husvagnen med två entrédörrar

Adria Adora 673 PK är inte vilken husvagn som helst. Den har nämligen två entrédörrar varav den ena ger barnen en egen ingång till sitt rum.

Dubbelt upp! Produktchef Erna Povh syns i båda entrédörrarna.

Dubbelt upp! Produktchef Erna Povh syns i båda entrédörrarna.
Fotograf: Torbjörn Lagerwall (och montage)


Slovenska Adria har på senare år gjort sig kända för många snillrika lösningar, inte minst i de familjeanpassade husvagnarna. Adora är en av Adrias populäraste modellserier. Senaste uppdateringen på Adora gjorde 2015 då modellen fick ny design både ut- och invändigt och utrustades med det stora panoramafönstret. Adria var också första tillverkare som introducerade en praktisk trevåningssäng i just Adora. Till modellåret 2019 har en del förbättringar gjorts, t ex nytt LED-bakljus, bättre däck, fler interiöra textiler och ny inredning.

Avskild lya längst bak i vagnen med både inner- och ytterdörr.

Avskild lya längst bak i vagnen med både inner- och ytterdörr.


Tonårslounge

Men den stora nyheten är en planlösning speciellt framtagen för tonårsfamiljer. Adrias produktchef Erna Povh berättar att de intervjuat familjer för att undersöka vilka behov de som reser med lite äldre barn har. Det ledde till att Adria ville gå ett steg längre och inte bara bygga en vanlig familjevagn, utan ta fram en modell med två entrédörrar och eget rum till barnen.

- Det bakre utrymmet eller ”tonårsloungen” är perfekt för ungdomarna att hänga i och har tre sovplatser om kompisar kommer på besök. Samtidigt får de vuxna möjlighet att umgås själva, en lösning som underlättar en hel del för många familjer, säger Erna.

Adria marknadsför sammanlagt fem olika husvagnsserier; Aviva, Altea, Action, Adora och Alpina. Samtliga vagnar byggs på AL-KO-chassi.

Adria marknadsför sammanlagt fem olika husvagnsserier; Aviva, Altea, Action, Adora och Alpina. Samtliga vagnar byggs på AL-KO-chassi.


Fem serier

Adria marknadsför sammanlagt fem olika husvagnsserier; Aviva, Altea, Action, Adora och Alpina. Samtliga vagnar byggs på AL-KO-chassi. Från och med 2019 är tvåvåningssäng standard på samtliga modeller där valet finns. Alpina 753 HK är en ny planlösning, en barnkammarvagn med frontkök och generösa ytor för hela familjen. Sovplatser för upp till 8 personer. Aviva är en prisvärd instegsmodell som dessutom har en av de lägsta tjänstevikterna på marknaden i detta segment.

Kort om nya Adora 673 PK

- Ny familjehusvagn med separat barnrum alternativt TV-rum med egen ingång och upp till tre sovplatser.  
- Alla bäddar är mer än 2000 mm långa
- Separat dusch och toa
- Två entrédörrar
- Panoramafönster över frontsäng

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt