Housecar

CampingSverige.se

17.4.11

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Outwell 2011: Kvalitetstält som får solen att skina

Outwell – det ledande märket inom familjecamping har lanserat ett spännande sortiment tält i nya varma färger som garanterat får solen att skina över all världens campingplatser 2011.

Outwell Sun Kollektionens retro- utseende lockar fram gamla minnen

Outwell Sun Kollektionens retro- utseende lockar fram gamla minnen


Den alldels nya Sun Kollektionen består av tre stilfulla polyesterbomullstält i den somriga färgen Topaz. Alla tält i Sun Kollektionen leder tankarna till varmare breddgrader och ger en fantastisk stämning. Den retro- inspirerande designen lockar säkerligen också fram familjens gamla semesterminnen. Det ljusa och varma temat går igen i tälten som är designade så att de släpper in så mycket som möjligt av det naturliga ljuset. Med ett antal olika fronttillbyggnader och läsegel, samt ett brett sortiment av campingtillbehör som kan mixas och matchas som man vill, kan man sätta sin egen personliga prägel på inredningen.

Maui Reef och Hawaii Reef har båda sovplatser för upp till fem personer i en 2+3 sovkabin, medan Lanai Reef har plats för upp till tre personer och är den idealiska lösningen till mindre familjer eller grupper. Frontväggen på Hawaii Reef kan öppnas upp helt, vilket tillsammans med ingångspartiet maximerar platsen och gör tältet otroligt allsidigt. Ingångspartiet är idealiskt för förvaring av skor och annan utrustning när en aktiv dag är till ända.

Comfy stol från Outwell Sun Kollektion

Comfy stol från Outwell Sun Kollektion


Ränder med Topaz tema

De nya modellerna är alla späckade med många detaljer. Med översegel av Outtex Airtech – ett polyesterbomullsmaterial som säkrar fantastisk klimatkomfort – bjuder alla tälten på ett behagligt uppehållsrum oavsett väder. När det är varmt ute är det nämligen kyligt i tältet och omvänt. Alla tälten i Sun Kollektionen har löstagbar botten som gör det enkelt att resa dem och de är dessutom utrustade med Outwell Dry Zip System för att förhindra fukt att tränga in genom blixtlåsen.

Med sina stora fönster och Outwell Extended Frame System (OEF) som maximerar ståhöjden, har alla tälten i Sun Kollektionen också designats att vara så lätta och rymliga som möjligt. När det är behov av ljus nattetid finns det en inbyggd lamp- och sladdhållare som är mycket praktisk. Det stora urvalet av tillbehör som matchar kollektionen kommer i ränder i Topaz- tema. Tillbehöret omfattar Warmy sovsäck, Timeout madrass (enkel och dubbel), Cooly kylbox, Cooltime kylväskor (tre olika storlekar) och Comfy stol.

Se också...
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt