Housecar

CampingSverige.se

14.6.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Outwell 2012: Panorama rum till Premium Tält

Outwell har lanserat ett nytt och iögonfallande panoramarum och en panoramafront med stora fönster till de exklusiva familjetälten Premium.

Panorama rum till Outwell Premium Tält

Panorama rum till Outwell Premium Tält


Det är inte bara ett perfekt ställe att koppla av, leka och äta tillsammans med familjen på, utan som förälder kan man också njuta av den fria utsikten samtidigt som man håller ett öga på barnen när de leker med sina kompisar utanför.
Privatlivet skyddas lätt då tält i Premium kollektionen är utrustade med Outwells nya tonade fönster, som alltså både skyddar mot nyfikna blickar och solstrålar. Fönstren har blixtlåsgardiner som ger en god balans mellan ljusinsläpp och möjlighet till privatliv.

De stora uppehållsrummen i Premium kan utvidgas ytterligare när det finns behov av mer yta. Rummet kan anpassas efter behov med hjälp av Outwells allsidiga universal innertält som gör det möjligt att ta av den ena sovkabinen och vika ihop den. Innertältet monteras med hjälp av Outwells nya upphängningssystem som bidrar till den randiga frontens design och fördelar eventuella belastningar över hela sömmen, istället för att koncentrera sig på en punkt.

Kollektionen består av fyra serier som alla slutar med P för Panorama: Ontario P, Lousiana P, Vermont P och Montana P.

Det finns ett komplett urval av tillbehör som omfattar mattor och tältunderlag, öppna och stängda tillbyggnader samt färgkoordinerade möbler och sovsäckar till Premium tältet.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt