Kama Fritid

CampingSverige.se

7.5.13

Av: Lasse Løndahl Henriksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Outwell
Dela
 

Outwell 2013: Nytt utvidgat ingångsparti till Outwell Classic tält

Den nya generationen av Classic kollektionen från Outwell kommer nu i Outtex Airtech polyesterbomull, och Wolf Pack tälten som är själva spjutspetsen i kollektionen kommer med ett nytt ingångsparti som ger dig fler möjligheter att utnyttja både öppna och stängda påbyggnader.

Wolf Lake serien kommer i två modeller, Wolf Lake 5 och Wolf Lake 7, och passar till fem respektive sju personer.

Wolf Lake serien kommer i två modeller, Wolf Lake 5 och Wolf Lake 7, och passar till fem respektive sju personer.


Stort uppehållsrum

Wolf Lake tälten har ett stort uppehållsrum som fungerar som en påbyggnad, och utgör en jättestor yta där du kan sitta och koppla av.

Påbyggnaden kan konverteras till en stängd påbyggnad med hjälp av ett ombyggnads kit som kan köpas till som tillbehör.

Påbyggnaden omvandlar det utvidgade ingångspartiet till en stängd påbyggnad som innehåller alla väsentliga detaljer. En dörr och tältbotten som matchar tältets linjer, gräskant och dess olivgröna färg.

Utbyggnaden är gjord av samma Outtex Airtech polyesterbomull som själva tältet och den har PVC botten. Det betyder att du får samma goda luftventilation i utbyggnaden och undviker att delar av tältet skiljer sig från det övriga.

Wolf Pack tälten är lämpade för den lite större familjen.

Wolf Pack tälten är lämpade för den lite större familjen.


Två modeller i serien

Serien består av två modeller. Wolf Lake 7 och Wolf Lake 5. Wolf Lake 7 är ett tunneltält med fyra rum och sovplatser för sju personer i tre sovkabiner, medan Wolf Lake 5 har plats för fem personer i två sovkabiner.

Tälten kommer dessutom med Outwell Floating Guyline System som består av två svarta barduner, som är sammanlänkade till en självlysande bardun, som gör tältet lättare att resa med och dessutom gör dem synligare i mörker.

En annan fördel är Outwell Wind Stabilizer System, som förstärker tältets vindmotstånd. Outwell Classic tälten är testade för att kunna motstå en vindstyrka på 10 m/s, så du kan lugnt ge dig iväg på tältcamping även i dåligt väder.

Outwell Easy Pegging Systemet gör det enkelt för dig att få de rätta tältpinnarna på rätt plats. Det ger också tältet ökad stabilitet och det blir enklare att sätta upp tältet.

Tälten har också detaljer som tonade fönster med gardiner, högre dörrar i hela tältet, utvändiga dörrar som kan sättas ihop med botten för att öka isoleringen, samt torkstänger och en inbyggd garderob i uppehållsrummet.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt