Campout

CampingSverige.se

15.6.09

Av: Maria Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Outwell
Dela
 

Outwell: Varmt och skönt

Outwell är den ledande leverantören av lyxcampingutrustning och erbjuder ett brett urval av sovsäckar för hela familjen och alla årstider.

Klicka för större bild


Allsidiga lösningar

Camper serien har ett lyxigt och allsidigt urval av sovsäckstäcken som kan öppnas helt och därmed användas som täcke, eller så kan två sovsäckar sättas ihop så att det blir en dubbel sovsäck. Du kan också välja Camper Dubbelt, som är rymligt och perfekt om man vill ligga under samma täcke. Alla Camper sovsäckar innehåller Isofill fyllning, som värmer och isolerar optimalt. Isofill fyllningen ligger som en 2-lagers kviltad konstruktion, vilket medverkar till att uppkomsten av köldbryggor minimeras och sovsäcken kan därmed användas vid temperaturer mellan +17 och -16 grader.

En annan populär serie är de mumieformade Comfort sovsäckarna som har tekniska detaljer som konturformad hätta och värmekrage runt skuldrorna som extra skydd mot kylan, samt lättglidande blixtlås, invändig nätficka och kompressionspåse. Comfort sovsäckarna kan nu också fås med två separata blixtlås så att det är möjligt att sätta ihop en höger- och vänsterpåse. Sovsäckarna kan användas vid temperaturer från +18 till -20 grader.

Användarvänliga nyheter

En av årets nyheter, som går igen i alla Outwell sovsäcksserier är en ny användarvänlig ikon som markerar de årstider en sovsäck är mest lämpad för. Campare, backpackare och resande kommer att värdesätta det stora urvalet av sovsäckar i Outwell 2009 sortimentet. För att säkra användarnas trygghet är alla Outwell sovsäckar testade vid en EN13537-standard, som anger sovsäckarnas förmåga att hålla värmen.

Klicka för större bild


Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt