CampingSverige.se

8.8.17

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Polar 2018 på Noliamässan

Stora Nolia i Umeå är i full gång. Här visar Polar för första gången upp sina nyheter för modell 2018. Polars VD Tony Ekström berättar om några av nyheterna i modell 2018.

Husvagnarna kommer från och med modell 2018 att finnas i tre serier; Original, Selected och Customized.

Husvagnarna kommer från och med modell 2018 att finnas i tre serier; Original, Selected och Customized.


Husvagnarna kommer från och med modell 2018 att finnas i tre serier; Original, Selected och Customized. Kort förklarat är Original en grundutrustad fullvärdig polarvagn. Selected är specialutrustad med extra mycket utrustning som både syns och känns. Customized är kronan på verket för den riktigt kräsne. Här har man det mesta i utrustningsväg och kan dessutom anpassa insidan av vagnen utifrån sina egna önskemål!

Tony Ekström, vd Polar.

Tony Ekström, vd Polar.


Nytt golvvärmesystem

Alla vagnar kommer standardutrustade med det nya golvvärmesystemet med separat cirkulationspump som säkerställer ett jämnt flöde och jämn värmespridning i hela golvet.

Som standard sitter skotork i skolådan på alla vagnar. Som tillval finns en skotork med fläkt i instegsgarderoben.

Inför modell 2018 har vi utvecklat helt nya dynor till sittgrupperna. Både lutning, längd och sammansättning på dynan är ny för att skapa maximalt ergonomisk och komfortabel sittställning. Nackkudden är också ny.

Då vi i alla tider vägt varje vagn som producerats i Dorotea känns det logiskt att vi även tar nästa steg. Därför får varje vagn från och med modell 2018 ett individuellt intyg om vilken vikt den har när den lämnar fabriken.

- Naturligtvis finns det en hel del andra nyheter också, såsom nya planlösningar och klädslar t ex. Dessutom har vi även till modell 2018 tagit fram några modeller som vi paketerat inom ramen för vårt koncept Polar Edition och kan sälja till ett mycket förmånligt pris avslutar Tony Ekström.


Fakta Polar

SoliferPolar AB är den mest nordligt belägna husvagns- och husbilstillverkaren i världen. Högkvalitativa husvagnar och husbilar har tillverkats i Dorotea i Norra Sverige i mer än 50 år. Polarvagnen är Sveriges mest sålda husvagn genom tiderna.
Företaget har drygt 60 erfarna, dedikerade medarbetare som arbetar målinriktat med stränga kvalitetstester för att producera de bästa husvagnarna och husbilarna på marknaden.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt