Husbil365

CampingSverige.se

6.9.13

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Firar 50 år med jubileumsvagnar

2014 fyller Polar 50 år som varumärke och som husvagnstillverkare. Polars mest sålda husvagn Polar 560 CTH och den populära långbäddsvagnen Polar 590 LB har valts ut till jubileumsvagnar och extrautrustats med lyxiga attribut. Jubileumsvagnarna är limiterade på så sätt att de endast produceras under modellåret 2014.

Polar 560 CTH jubileumsvagn

Polar 560 CTH jubileumsvagn


Sålt över 55 000 husvagnar

Polars jubileumsvagnar innehåller en mängd exklusiva komponenter som tillsammans skapar en extra komfortabel husvagn. Exempel på innehåll är handdukstork, större taklucka, mover och gasolugn.

Dessutom är sittgruppen klädd i en för jubileumsvagnarna helt unik klädsel i grått tyg och svart skinn med tillhörande nackkuddar med 50-årsemblemet broderat. Även på utsidan uppmärksammas jubileet med 50-årsemblemet alldeles intill dörren och med fälgar som har kromfärgade ekrar med svart innanmäte.

I Sverige kan kunden välja mellan modellerna Polar 560 CTH och Polar 590 LB, där den största skillnaden är dubbelsäng kontra två separata enkelsängar.

- Polars jubileumsvagnar finns tillgängliga endast under 2014 års modellår för att göra dem ännu mer exklusiva. Vi ser fram emot att få presentera såväl vår jubileumsspecial som Polars nya utseende över lag för våra kunder i samband med Elmiamässan, säger Peter Östlund, vd SoliferPolar Scandinavia AB.

Sedan 1964 och fram till idag har Polar sålt över 55 000 husvagnar, vilket gör Polar till Sveriges genom tiderna mest köpta husvagn. Polars resa började 1964 i en ladugård i Junselevallen för att några år senare fortsätta till Dorotea. Det är i Dorotea, i världens nordligaste husvagnsfabrik, som Polars husvagnar byggs än idag.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt