Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

3.3.18

Av: Sandra Irengård Fotograf: Polar
Dela
 

Polar kick-off 9-10 mars

Den 9 -10 mars håller Vincents Husbil & Husvagn i en kick-off tillsammans med Polar. Polars nya husvagnar visas stolt upp i butiken.

Vincents är återförsäljare av Polar och bjuder in till kick-off nästa helg.

Vincents är återförsäljare av Polar och bjuder in till kick-off nästa helg.


Vincents Husbil och Husvagn blev ny återförsäljare av Polar i november förra året. Företaget har haft vind i seglen under 2017 med en rad utmärkelser som Årets Connects företag, Årets Gasell för andra året i rad och även utsetts till Årets Digitala Återförsäljare av Santander Bank. Nytänk och drivkraft ligger bakom mycket av företagets framgångar.Nya husvagnar visas upp den 9-10 mars.

Nya husvagnar visas upp den 9-10 mars.


Specialerbjudanden

Nu välkomnar de alla till en kick-off den 9-10 mars i sina lokaler i Varberg. Det blir tipspromenad, fika, kaffe och Polarbjörnen är på plats för att dela ut godis till barnen. Det utlovas rabatter och specialerbjudanden på bl a förtält.

Läs mer här

Fakta Polar

Sedan 1964 tillverkas Polar husvagnar i den norrländska orten Dorotea med ambitionen att varje vagn som tillverkas ska vara marknadens bästa. Polarvagnen är byggd med stor noggrannhet, inredningen tillverkas i Polars eget snickeri med till största delen lokalt inköpta material. En Polarvagn har hela sju års täthetsgaranti och varje vagn är speciellt testad för att klara vårt svenska klimat.  

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt