Kama Fritid

CampingSverige.se

12.9.17

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Premiär för helt ny generation Sun Living

Sun Living har genomgått en total förändring inför modellåret 2018. Ny logga, ny grafisk profil, nya modellbeteckningar och ny design både in- och utvändigt.

S Series.

S Series.


Sun Living är ett systermärke till Adria som alltid kännetecknats av förmånliga priser och ett lättöverskådligt modellprogram. Märket byggs sedan 2008 i Adrias fabrik i Slovenien och har snabbt tagit marknadsandelar i hela Europa. Till modellåret 2018 har Sun Living fått en helt ny identitet med mängder av förändringar. Den nya logotypen är blå och grå vilket avspeglas i den exteriöra dekoren. Utvändigt har bilarna även fått ny frontkeps och ny bakgavel och belysning. Alla modeller byggs på Fiat Ducato Euro6.

V series interiör.

V series interiör.


Hide-away

Nya Sun Living finns i tre modeller; V (van), S (halvintegrerad/crossover) och A (alkov). Totalt 10 planlösningar. Märket presenterar flera spännande innovationer, bl a så kallade Hide-away-lösningar. Med en skjutvägg göms badrummet undan när det inte används och ger istället större golvyta och ett rymligare intryck. En sittplats som kan skjutas in och ”gömmas” i garderoben är ett annat exempel.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt