CampingSverige.se

18.10.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Prisvärda Sun Living nu med Euro 6

Adrias systermärke kännetecknas av förmånliga priser och ett lättöverskådligt modellprogram. Inför den nya säsongen får både utsidan, insidan samt modellprogrammet en översyn. Bland annat fås samtliga modeller nu med Fiat Ducato Euro 6-motor.

2017 års modeller erbjuder bl a nya klädselalternativ.

2017 års modeller erbjuder bl a nya klädselalternativ.


Sun Living byggs sedan 2008 i Adrias fabrik i Slovenien. Idag finns märket i 19 länder och distribueras via 164 handlare. Fyra modellserier och 12 planlösningar finns att välja på. Flexo Van är en så kallad ”plåtis” medan övriga serier har det gemensamma namnet Lido.

Lido Crossover har en smidig och slank design och hög komfort. Den finns sedan innan i totallängderna 6,99 och 7,2 meter. Årets nyhet är M50 SL med en längd på 7,4 meter. I denna finns totalt sex sovplatser fördelade på två enkelbäddar och en nedfällbar taksäng i fram. Det finns också separat dusch och toalett.  Modellerna M45 SP och M45 SL vidareförs från tidigare säsonger.

Lido Halvintegrerad fås nu i fyra storlekar, varav S45 SC är ny, med totallängd på 6,99 meter och drottningssäng längst bak. Lido finns även som alkovmodell i storlekarna 5,99, 6,99 och 7,25 meter.

Samtliga modellserier har Fiat Ducato Euro6-motor och Truma luftburen värme. Nya detaljer för 2017 är ny grafik exteriört, nya klädselalternativ och en ny smart kontrollpanel.  

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt