Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

1.12.11

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Private policy

1. Allmänt

Denna webbplats erbjuds av företaget Rejsejournaisten.dk och när du klickar på hemsidan samlas lite information om dig, din dator och ditt beteende på webbplatsen. Nedan kan du läsa om den information vi samlar in, hur vi bearbetar information, vad vi gör med den och vem som har tillgång till den, och vem du ska kontakta om de insamlade uppgifterna.
Företaget Rejsejournaisten.dk - inklusive denna webbplats - förbinder sig att följa den Danska Föreningen För Interaktiva Medier (FDIM) fastställda riktlinjer för hantering av cookies och personuppgifter.

2. Cookies

När du besöker en eller flera av företaget Rejsejournalisten.dks webbplatser mottager du automatiskt en eller flera cookies. Om du inte önskar detta, klicka här: minecookies.org för att få en guide om hur - helt eller delvis – du kan undvika att ta emot cookies, och ta bort cookies som lagras på din hårddisk.

2.1 Vad är en cookie?

En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare och känns igen av webbplatsen vid återbesök och gör det möjligt att skicka individualiserad information till din webbläsare. En cookie kan innehålla text, tal eller ett datum till exempel, men det finns inga personliga upplysningar lagrade i en cookie. Det är inte ett program och kan inte innehålla virus.

2.2 Under hur lång tid sparas cookies?

Cookiens levnadstid kan variera allt beroende på vad de enskilda leverantörerna har satt dem till. Vissa cookies försvinner när du stänger webbläsarfönstret, andra kan finnas kvar i flera år. Många leverantörer använder typiskt 12 eller 24 månaders livslängd på reklam, statistik och innehållsrelaterade cookies. Livslängden på opt- out/ frånvals cookies som läggs på denna webbplats är så hög som 10 år. Men detta förutsätter naturligtvis att du inte tar bort dem under den tiden. Observera att livslängden förlängs efter varje besök, så det är exempelvis 24 månader från senaste gången du besökt webbplatsen, som cookies lagras på din dator. Du kan när som helst radera cookies på din dator. Se instruktioner här: minecookies.org

2.3 Hur aktiverar jag cookies?

Om du föredrar att inte ta emot cookies kan du blockera dem, ta bort befintliga cookies från din hårddisk eller få en varning innan en cookie lagras. Klicka här för instruktioner om hur detta ställs in i webbläsaren: minecookies.org Observera att vi i länken har etablerat en riktlinje för de flesta webbläsare, men vissa kommer inte att nämnas. Om du har en webbläsare som inte nämns, var vänlig gör oss uppmärksamma på detta, varefter vi kommer att lägga till en vägledning även för denna. Du kan alltid använda hjälpfunktionen i din webbläsare för att få mer information om cookies och inställningar. Detta gör du genom att trycka på F1 på din dator. Sök efter "cookies".

2.4 Vad används cookies för på våra webbplatser?

För att fastställa vem som besöker våra webbplatser använder vi cookies till att föra demografisk och användarvänlig statistik. Detta ger oss möjlighet att anpassa och skapa innehåll och tjänster som matchar dina och andras intressen och önskemål.
Vi använder också cookies för att leverera målinriktade annonser på nätet. Detsamma gäller i samband med undersökningar, studier och liknande. För alla annonsformat registrerar vi om du klickar på de levererade annonserna.

2.5 Cookies från våra partners

I avsnitten nedan är en lista med de partners som skickar cookies via vår hemsida och får tillgång till informationen som samlas in via de cookies som skickas från våra webbplatser.

Cookies från Gemius

Företaget Rejsejournalisten.dks webbplatser använder cookies från Gemius som på uppdrag av FDIM registrerar användningen av Internet på marknaden och över olika webbplatser. FDIM och Gemius utför mätningarna under noggrann insyn av persondatalagen och alla förordningar inom detta område samt ICC/ESOMAR, International Code of Marketing and Social Research Practice och vidarebefordrar därför inte upplysningar om enskilda personers internetbeteende.
Insamlad data omvandlas till statistiska uppgifter om hela Internet användargruppen, vilket gör det möjligt att fastställa t.ex. vilka webbplatser är mest populära i olika demografiska grupper (t ex bland kvinnor och män). Data presenteras endast för andra personer eller företag i samlad form.

Gemius cookien används inte för registrering av personuppgifter, så länge du själv inte uttryckligen ger din tillåtelse till detta, vilket sker i samband med ifyllnad av frågeformulär till GemiusAudience. Läs mer om användning av personlig Gemius Audience.
Uppgifter lämnas ut till tredje parter, inklusive FDIM medlemmar i en anonym form för att rikta marknadsföring och få bättre kunskaper om användare på enskilda webbplatser och den svenska marknaden i allmänhet. Information överförs också till tredje part om detta krävs av myndigheterna. Allmän statistik och liknande som inte kan ledas till dig, kommer att vara tillgängligt för allmänheten på FDIM hemsida: www.fdim.dk

Du kan välja bort att ingå i Gemius mätning här: optout.hit.gemius.pl

Cookies från annonsnätverk
Ytterligare cookies på denna webbplats från:
google.com
powermediagroup.com
mcb.dk

Dessa cookies används för att rikta annonser till dig baserat på innehållet på de sidor du besöker och tidigare har besökt. Observera att denna riktning sker på andra webbplatser förutom denna. Önskar du inte ingå i dessa nätverk, kan du välja bort dem alla på en gång, eller individuellt här: minecookies.org

Andra cookies

Slutligen sätts cookies från youronlinechoices.com och minecookies.org för tekniska ändamål i samband med funktionaliteten på webbplatsen.

2.6 Kontaktinformation

Önskar du närmare upplysningar kan frågor skickas till: Rejsejournalisten ApS, info@rejsejournalisten.dk eller telefon +45 5919 40 13

3. Sekretesspolicy

3.1 Personuppgifter

Personliga uppgifter lämnas aldrig ut till tredje part och vi samlar aldrig in personuppgifter utan att du själv har gett oss dessa upplysningar t.ex. genom att registrera dig, anmäla dig till ett arrangemang, köpa en vara eller delta i en undersökning m.m. Här samlas information om namn, adress, postnummer, e-post, kön, ålder, intressen, attityder och kunskaper om olika ämnen in. I samband med köp eller abonnemang på en tjänst är obligatoriska uppgifter markerade tydligt på formulären. Övriga upplysningar i samband med köp eller anmälan till en service är frivillig.

3.2 Användning av personuppgifter

Personuppgifter används främst för att genomföra köp eller den tjänst som informationen insamlats i samband med. Informationen används därutöver till att få större kunskap om dig och övriga användare av webbplatsen. Denna användning kan bl.a. omfatta undersökningar och analyser som är riktade för att förbättra våra produkter, tjänster och teknik, samt visa innehåll och annonser anpassade efter dina intressen och hobbys.

3.3 Kontakt vidrörande personuppgifter

Om du vill ha tillgång till den information som finns registrerad om dig på företaget Rejsejournalisten.dk kontakta info@rejsejournalisten.dk eller telefon +45 5919 4013. Har det registrerats felaktig data eller har du andra invändningar kan du kontakta samma plats. Du har möjlighet att få insikt i vilka uppgifter som finns registrerade om dig, och du kan invända mot en registrering enligt reglerna i lagen om integritetsskydd.

3.4 Skydd av personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen skall dina personliga upplysningar förvaras säkert och konfidentiell. Vi lagrar dina personliga upplysningar på datorer med begränsad åtkomst som är placerade i övervakade anläggningar, och vår säkerhet kontrolleras regelbundet för att avgöra om våra användares information hanteras säkert, och fortfarande står för dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 % säkerhet för dataöverföring över Internet. Detta innebär att det kan finnas en risk för att andra oberättigade tilltvingar sig åtkomst till upplysningar när data sänds och förvaras elektroniskt. Du lämnar således dina personliga upplysningar på egen risk.

Den snabba utvecklingen av Internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan behövas. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för hantering av personlig information. Gör vi det meddelar självklart datumet för senast uppdaterat nederst på sidan. I händelse av väsentliga förändringar kommer vi att meddela dig genom ett synligt meddelande på våra webbplatser.
Den personliga information som finns om dig har du under personuppgiftslagen rätt att få kännedom om. Om det visar sig att de uppgifter eller uppgifter som behandlas om dig är felaktiga eller vilseledande, har du rätt att kräva att dessa rättas, tas bort eller spärras. Du kan när som helst opponera dig mot att information om dig skall tas upp för behandling. Du kan även när som helst återkalla ditt samtycke. Du har möjlighet sända klagomål över behandling av information och uppgifter om dig. Klagomål göres till Datainspektionen i enlighet med den lagstadgade § 58 punkt. 1.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt