Kama Fritid

CampingSverige.se

24.3.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

RIPS börjar sälja CI husbilar

Årets stora nyhet hos RIPS i Tomelilla är att CI husbilar gjort entré i sortimentet. Dessutom är Tabbert Rossini husvagn på väg in.

Helena och Ronny tror att husbilsmärket CI ska falla kunderna i smaken.

Helena och Ronny tror att husbilsmärket CI ska falla kunderna i smaken.


RIPS är ett familjevänligt husvagnsföretag med 34 år på nacken. Grundarna Ronny och Ingegerd Persson har drivit den under alla år, på senare tid med god hjälp av barnen i familjen. Helena och André kommer inom kort att ta steget in i rörelsen som delägare.
– Vi är mer eller mindre uppväxta på företaget och känner väl till verksamheten och våra trogna kunder. Det känns inspirerande att arbeta med något vi byggt upp tillsammans som familj, många kunder har träffat mig och André sedan vi var små, säger Helena som vill tacka alla trevliga kunder för gott samarbete.

Riviera är en av CI´s modeller.

Riviera är en av CI´s modeller.


Tre modeller

I år utökas sortimentet med husbilar från CI. I butiken står redan en Riviera 86P med låga längbäddar och under våren kommer även Magis 82XP och Magis 65XT att dyka upp.
– CI är ett exklusivt varumärke som blir ett intressant tillskott till våra övriga märken, säger Ronny Persson.
CI är en italiensk tillverkare som präglas av hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken. Märket är väl etablerat och har ett servicenät med över 200 servicepunkter i Europa. Den svenska agenturen för CI innehas sedan år 2014 av Bergholms i Kristinehamn.

Tabbert är på väg tillbaka.

Tabbert är på väg tillbaka.


Tabbert tillbaka

På husvagnssidan är det de tyska Knaus och Weinsberg som gäller, den förstnämnda har RIPS varit återförsäljare av i 21 år. Men även här väntas en nyhet under våren. Kvalitetsmärket Tabbert är nämligen tillbaka och RIPS får inom kort hem Tabbert Rossini 620 DM, en barnkammarvagn med kombipanna.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt