Kama Fritid

CampingSverige.se

17.3.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: Röstånga Camping
Dela
 

Röstånga bästa familjecampingen

Röstånga Camping & Bad vid Söderåsens Nationalpark i Skåne har utnämnts till Sveriges bästa familjecamping 2015 av barnsemester.se.

Klicka för större bild


Barnsemester.se utser varje år vinnare i Stora barnsemesterpriset för olika kategorier. Det är besökare och testfamiljer som röstat fram sina favoriter under hela 2011. Utnämningen ”Bästa campingplats för familjer” introducerades 2012 och går för andra gången till Röstånga Camping i Skåne.

Stefan och Asta Nystrand.

Stefan och Asta Nystrand.


Intensivt arbete

Röstånga camping ligger omgiven av en dramatisk, spännande och underbart vacker natur på sydsluttningen av Söderåsens nationalpark. Paret Asta och Jörgen Nystrand har under tio år arbetat intensivt för att bli Sveriges bästa familjecamping.
– Vi har fått bra tips från våra egna barn och från resor. Vi sätter alltid kvalitet och gästen i fokus, och det gäller även de små. Vi vill tacka alla trogna gäster som röstat på just oss, säger Asta Nystrand.

Campingområdet är stort och ger gästerna utrymme för olika aktiviteter på själva campingområdet som kanotpaddling, BMX-bana, fiske, yoga, skattjakt i skogen, naturens skafferi m.m. Under högsäsong har Röstånga barnklubb varje dag, aktivitetsklubb samt guidade turer i Nationalparken.
– Vi är glada över utmärkelsen och ser framemot en härlig sommar säger ägarna Asta & Jörgen Nystrand.

Böda Sand kom på en andra plats i år och Lysingsviksbadet på tredje plats.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt