Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

1.11.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Shirley Clamp - mångsidig sångfågel till Caravan Stockholm 2019

Mässan Caravan Stockholm är stolta att presentera årets artistbokning. Omtyckta Shirley Clamp står på scen den 16 februari. – Bättre dragplåster till nästa års mässa kan jag inte tänka mig, säger en nöjd Karin Blomqvist, projektledare.

Shirley Clamp uppträder på Caravan Stockholm den 16 februari.

Shirley Clamp uppträder på Caravan Stockholm den 16 februari.


Caravan Stockholm är mässan för dig som är nyfiken på den mobila livsstilen och intresserad av husvagn, husbil och camping. Under fyra dagar kan du jämföra olika varumärken, modeller och utrustning samtidigt som du upptäcker spännande resmål och får tips från experter.

Som en extra bonus bjuder mässan, i samarbete med Däckteam och Tidningen Husvagn på Väg, på trevlig underhållning. Första bokningen till 2019 års mässa är ingen mindre än Shirley Clamp.  

– Scenframträdandena av folkkära artister är mycket uppskattade av besökarna. Shirley Clamp passar perfekt på mässan med sin varma, proffsiga och humoristiska framtoning, säger Karin Blomqvist, projektledare.

Shirley är aktuell med en EP:n Expoldera som innehåller fyra nya låtar.

Shirley är aktuell med en EP:n Expoldera som innehåller fyra nya låtar.


Rödhårigt yrväder

Shirley Clamp har en lång karriär bakom sig som artist, sångerska och låtskrivare. Bland de första tv-framträdandena var finalen av Sikta mot Stjärnorna år 1997 där hon sjöng ”Show me heaven”.

Hon har körat bakom många kända artister, bl a Markoolio, A-Teens och Ace of Base, och även turnerat med Robert Wells Rhapsody in Rock.

Shirleys stora genombrott kom 2004 när hon som ett rödhårigt yrväder med magisk sångröst damp ner i Melodifestivalen och via andra chansen studsade till finalen i Globen. Där omfamnades hon av både publik och jury vilket resulterade i en andraplats med låten ”Min Kärlek”.

Därefter har det blivit fler melodifestivaler, turnéer i olika format, tv-medverkan i både allvarliga och lekfulla program samt massor av liveframträdanden runt om i landet.

Lördagen den 16 februari

Shirley Clamp framträder på mässan lördagen den 16 februari. Inom kort offentliggörs vem som underhåller på fredagen.

Scenprogrammet på Caravan Stockholm är ett samarbete mellan Caravan Stockholm, tidningen Husvagn på Väg och Däckteam.

Köp biljetter till mässan här:

caravanstockholm.se

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt