Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

24.4.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: oplevdanmark.nu
Dela
 

Själland: Upplevelsekarta

Den populära upplevelsekartan för Själland, Møn och Lolland-Falster finns ute i en sprillans ny och helt uppdaterad utgåva.

Klicka för större bild


Östdansk Turism ger ut nya upplevelselandskartor till turister från in- och utland, fyllda med bra berättelser och tips om upplevelser på Själland, Møn och Lolland-Falster.

Kartorna, som finns i två utgåvor, är perfekt att planera sin resa efter. Det är både stora och små upplevelser som beskrivs, små överraskningar och resebeskrivningar likaså, liksom turistverksamheterna i området ger konkreta och bra erbjudanden till turister i de två utgåvorna av kartorna. Den ena kartan är mest för vuxna och den andra mest för barn.

Klicka för större bild


Stor upplaga

- Turisterna väljer att se mycket mer av Själland, Møn och Lolland-Falster när de har möjlighet att planera sin semesterresa på egen hand. Vi ger ut kartorna på tre språk – danska, tyska och engelska – i ganska stor upplaga på 150 000 exemplar för var typ av karta, just för att kartorna skall ut till turisternas hemmaområde och där vara med att skapa inflytelse när turisterna väljer deras semesterdestination, säger direktör Glen Polano, Östdansk Turism.

Distributionen av alla kartor sker via beställningar som följer i kölvattnet av större kampanjaktiviteter på de olika marknaderna i utlandet, till exempel i form av tryckta tillägg och instick i medier, direkt marknadsföring, Internet, mässor – och direkta kontakter och kampanjer riktade mot turistbyråer, resebyråer och buss- och flygsällskap och andra transportörer.

Populära kartor

-Upplevelsekartorna är en del av Östdansk Kampanj 2009, som fokuserar på Själland, Møn och Lolland-Falster. Kartorna är redan mycket populära, just för att turisterna kan köra efter dem och undervägs få ytterligare inspiration till upplevelser som skapar goda minen från semestern, säger Glen Polano. Han tillägger att upplevelsekartorna kompletteras av Östdansk Turisms hemsida: oplevdanmark.nu, där turisterna kan hitta ytterligare information och detaljer som gör semestern ännu mer spännande.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt