CampingSverige.se

24.5.19

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Skånsk premiär för lyxiga Morelo

Tyska Morelo är husbilarnas Rolls Royce – vissa av dem har plats för en Porsche i garaget. Nu finns exklusiva Morelo till försäljning även i södra Sverige, i Skåne – och det hos Bengt i Örkelljunga.

Lyx på hög nivå - längst bak får en Porsche plats!

Lyx på hög nivå - längst bak får en Porsche plats!


Det är dags för husbils- och husvagnsåterförsäljaren Bengt i Örkelljunga att utöka sin produktportfölj ytterligare. På söndag har företaget premiär för premiumhusbilarna från tyska Morelo.

– Vi har sedan tidigare ett brett utbud av husvagnar och husbilar och nu kan vi erbjuda även de allra största bilarna. Morelo är ett utmärkt komplement! säger Alexander Svensson, försäljningsansvarig.

Klicka för större bild


Först i Skåne

Redan den 26 maj finns fyra modeller av husbilarna på plats för en unik visning: Palace, Loft Premium och Empire Liner. En av dem har slide-out, så att en del av husbilens sida kan köras ut för att skapa extra yta interiört, och en annan ett stort garage som kan rymma exempelvis en Porsche. Till hösten kommer Bengt i Örkelljunga att satsa vidare med Morelos husbilar från det nya modellåret.

– Vi smygstartar redan nu eftersom ryktet har spridit sig och vi fått många förfrågningar från våra kunder. I dagsläget finns endast ett mindre utbud av de största husbilarna i Skåne och det är första gången som Morelo finns hos en återförsäljare i södra Sverige. Det gör oss extra stolta, säger Alexander Svensson.

Under söndagen kommer även generalagenten Bergholm att finnas på plats i Örkelljunga.
– Vi är oerhört glada över att Morelo kommer till Bengt i Örkelljunga och Skåne. Det är ett bra geografiskt komplement till våra tidigare Morelo-handlare som finns i Luleå och Kristinehamn, säger Fredrik Hasselroth, Morelo-koordinator på Bergholm.

Vad: premiär för det lyxiga husbilsmärket Morelo
När: söndag 26 maj, kl. 12-16
Var: Bengt i Örkelljunga, Skåneporten 2, Örkelljunga


Om Morelo – ett lyxigt drömhem var du än är
Morelo är en av Europas mest framgångsrika tillverkare av premium-husbilar. Produktionen sker i tyska Schlüsselfeld. Den första prototypen presenterades på mässan Caravan Salon i Düsseldorf år 2010. Därefter har Morelo snabbt etablerat sig som en av de störa aktörerna inom premiumsegmentet.

Om Bengt i Örkelljunga:          
Ett av Sveriges största, äldsta och ledande företag inom husbilar och husvagnar. Finns i nordvästra Skåne, utmed E4:an, endast 30 minuter från Helsingborg. Hemsida för mer information: www.bengtiorkelljunga.se

Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt