Husbil365

CampingSverige.se

16.6.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Skara Sommarlands camping utvecklar samarbetet med Kabe

Sedan i fjol är inte längre en egen husvagn en förutsättning för husvagnssemestern på Skara Sommarland. Parken, som har en av landets största familjecampingar, erbjuder nämligen sina gäster möjligheten att hyra en toppmodern, fullt utrustad husvagn på campingen. Initiativet, som är ett samarbete mellan Skara Sommarland och Nordens största husvagnstillverkare Kabe, har utvecklats i år.

Totalt kommer fyra toppmoderna och familjeanpassade husvagnar av modellen Classic att placeras ut på Skara Sommarlands camping.

Totalt kommer fyra toppmoderna och familjeanpassade husvagnar av modellen Classic att placeras ut på Skara Sommarlands camping.


Skara Sommarlands camping har flertalet nyheter i sommar. Utöver ett tiotal nya premiumstugor och en äventyrsgolf som är tematiserad efter parkens vattenattraktioner, kommer samarbetet med husvagnstillverkaren Kabe att utvecklas. I fjol erbjöds besökare för första gången möjligheten att boka boende i en toppmodern och fullt utrustad husvagn. Initiativet var väldigt uppskattat varför samarbetet i år utvecklas till att omfatta fler boenden av det här slaget.

Totalt kommer fyra toppmoderna och familjeanpassade husvagnar av modellen Classic att placeras ut på Skara Sommarlands camping. Samarbetet omfattar även Skara Sommarlands systerpark, Furuvik, som får tre Kabe-husvagnar till sin havscamping. Husvagnarna på Skara Sommarland, som rymmer fem personer, går att hyra ett dygn under perioden 3 juni till den 20 augusti. Paketet för tre till fem personer omfattar utöver boende även tvådagarsentréer till nöjesparken.

Skara Sommarlands camping, belägen ett stenkast från Skandinaviens största vattenpark, rymmer 500 husvagnar och tältplatser, 300 stugor, tio så kallade premiumstugor och en handfull lägenheter. Samtliga boendealternativ kan bokas på Skara Sommarlands webb.

Skara Sommarlands camping tar emot drygt 80 000 campinggäster under säsongen. Campingen öppnade 1984, året efter parkens invigning. Campinggästerna stannar i genomsnitt 2 dygn i parken för att hinna uppleva allt som Skara Sommarland har att erbjuda. Skara Sommarland öppnade för säsongen den 3 juni.Samarbetet med Kabe utvecklas ytterligare.Samarbetet omfattar även Skara Sommarlands systerpark, Furuvik, som får tre Kabe-husvagnar till sin havscamping.

Samarbetet med Kabe utvecklas ytterligare.Samarbetet omfattar även Skara Sommarlands systerpark, Furuvik, som får tre Kabe-husvagnar till sin havscamping.


Fakta

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Skara Sommarland har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med 45 attraktioner, fyra restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. 2015 hade Skara Sommarland ca 450 anställda under säsong och gästades av ca 230 000 besökare.
Skara Sommarland är en del av upplevelsekoncernen Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt