Solhem Husbil

CampingSverige.se

19.1.17

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Skidbackarna öppna i södra Sverige

Skidanläggningen i södra Sverige med flest antal backar öppna är Isaberg Mountain Resort i Hestra. Hittills har man kunnat öppna 5 nedfarter och 6 liftar är igång.

Pisterna är öppna i södra Sverige med härliga åk för stora och små.

Pisterna är öppna i södra Sverige med härliga åk för stora och små.
Fotograf: Isaberg


Isaberg är södra Sveriges största skidanläggning. Trots varierande grad av snöfall i de södra delarna av landet, kan Isaberg stoltsera med sina välpreparerade pister. Det finns 10 pister med olika svårighetsgrad, från de barnvänliga gröna till de branta svarta. Deras liftsystem är utbyggt både med en toppmodern 6-stolslift samt 7 kompletterande sitt-,ankar- och knappliftar. Redan nu är alltså 5 pister och 6 liftar igång.


Louise Söderlund, vd på Isaberg Mountain Resort.

Louise Söderlund, vd på Isaberg Mountain Resort.


Nytt servicehus till campinggäster

För att kunna möta det ökande antalet gäster såväl sommartid som vintertid, så satsar Isaberg under 2017. Ett nytt servicehus till campingens gäster  kommer att stå klart till hösten.Huset ska placeras bredvid det nuvarande servicehuset och har en totalarea på 250 kvadratmeter. Förutom toalett, dusch, tvätt- och torktumlare, torkskåp och självhushållningskök med sittytor, finns även en bastu.

– Servicehuset gör att vi blir fyrstjärniga och såklart attraktivare på camping marknaden. Ett av våra mål blir således uppfyllda och vi hoppas på att vår fina camping skall få ytterligare ökad beläggning,  säger Vd Louise Söderlund.

Under våren kommer också en multisportarena färdigställas. En multisportarena med plats för bland annat fotboll, basket, volleyboll och innebandy.

– Tanken är att den ska kunna spolas på vintern och bli en isrink, fortsätter Louise Söderlund,

Källa: Isaberg/Swecamp


Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt