Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

4.10.09

Av: Hans Reckweg Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Små vagnar: Adria Action – cool, praktisk och lätt (2010-modell)

Slovenska Adria har fastnat i kundernas medvetande och har stor publik. Lillebror Action går helt och hållet sina egna vägar och har blivit en slags kultvagn med sin markanta linje. Man känner igen den på kurvorna och blir glad vid dess åsyn.

Adria Action 361 LH

Adria Action 361 LH


Adria Action 361 LH har två soffor med ett bord emellan, som omedelbart kan användas som långsäng. Den kan också göras om till tre sängplatser, så det finns plats för en liten familj i vagnen.

Köket är placerat i bakänden av vagnen, med ett 60 liters kylskåp och två gasplattor, lådor och skåpsplats som räcker till det nödvändigaste för de flesta, enkelt och praktiskt. På innersidan av dörren finns en papperskorg, praktiskt placerad precis vid köksplatsen.

Vid sidan av köket är ett badrum med duschdraperi och möjlighet för bad i en pressad situation, men det är inte stort. Det är vridbar toalett och handfat, inbyggd vattentank på 40 liter och varmt och kallt vatten i vagnen.

Klicka för större bild


Riktig arbetshöjd

Vid väggarna finns klädskåp och kylskåp som har placerats över ett skåp med hyllor. Kylskåpet har således en ergonomiskt riktig arbetshöjd. Det finns skåp över fönstren. Äntligen har platsen ovanpå klädskåpet utnyttjats och här har gjorts en hylla som kan fällas upp och eventuellt användas som t.ex. TV- hylla.

Allt på plats, plats till allt, det måste bli sloganet för denna vagns inredning.
Utvändigt framstår vagnen i glasfiberarmerad plast som tål alla slags väder, inklusive sydeuropeiska hagelbyar. Gastuben har placerats i ett skåp med åtkomst utifrån sidan av vagnen. Det finns endast plats en gasflaska.

Det är åtkomst utifrån in till ett stort utrymme under uppehållsrummet.

Totalvikt på 900 kg.
Invändig längd: 361 cm
Invändig bredd: 208 cm

Se också...
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt