Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

2.10.09

Av: Hans Reckweg
Dela
 

Små vagnar: Eximo Sport 370 – KABE look i polsk tappning

När man ser Eximo Sport 370 ser den bekant ut, vilket inte är så underligt eftersom karosseriet är nästan identiskt med äldre KABE modeller. Dekoren är däremot annorlunda men det är KABE som står bakom, det är ingen tvekan om det.

Kabe Eximo Sport 370

Kabe Eximo Sport 370


Eximo ser omedelbart ut att vara gjorda i KABEs kvalitet. Den ser rejäl ut och det verkar som om det är KABEs normer som gäller även på den polska fabriken. Vi hittade inget att påpeka på kvalitéten.

Vagnen har traditionell inredning med kök och badrum längst bak. Klädskåp och TV bänk med skåp i mitten längs väggen och en dinette längst fram som kan göras om till tre sovplatser. Soffan har lamellbotten under sittdynorna så här får man bra sömn utan kondensbildning  under dem. Två vuxna och ett barn får gott om plats här.

Köket har två gasplattor och kylskåpet är på 91 liter. Det finns massor med lådor och skåp med plats för allsköns köksprylar och matvaror.

Klicka för större bild


Truma punktvärme

Badrummet bjuder på vridbart toalett och ett skåp med handfat över och en härligt stor spegel. Funktionellt och enkelt.

Vagnen är försedd med Truma punktvärme och med en isolering med styren på 25 mm i väggar och tak och med 30 mm i golvet, så här är inte tal om någon vintervagn men väl en användbar lösning under höst och vår.

Totalvikt 900 eller 1000 kg
Invändig längd 366 cm
Invändig bredd 215 cm

Se också...
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt