CampingSverige.se

27.8.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Smarta lösningar i nya Aviva

Nya Adria Aviva är avancerad i all sin enkelhet. Smarta förvaringsutrymmen, en flyttbar köksmodul, lådsystem från Ikea och upp till sju sängplatser gör modellen mångsidig och ytterst användbar.

Utsikt från barnens överslaf. Dubbelsängen kan dras in/ut och även fungera som soffa.

Utsikt från barnens överslaf. Dubbelsängen kan dras in/ut och även fungera som soffa.


Slovenska Adria har en stark marknadsposition i Europa, inte minst i de skandinaviska länderna. I husvagnssegmentet rankas märket fyra i Europa medan man toppar försäljningen i Sverige. I det breda spektret av modeller hittar vi Aviva-serien bland de minsta och billigaste vagnarna, men inte alls oansenlig för det. Aviva introducerades på den svenska marknaden i början på 2013 och har funnit en trogen publik bland de som upptäckt fördelarna med små lätta resehusvagnar. Modellen är ett perfekt insteg till campinglivet för den som är nybörjare eller helt enkelt vill ha en lätt och smidig vagn.

I Aviva 472 PK kan den nedersta sängplatsen fällas upp och omvandlas till lekplats. Fiffigt!

I Aviva 472 PK kan den nedersta sängplatsen fällas upp och omvandlas till lekplats. Fiffigt!


Stor flexibilitet

Till modellåret 2017 har Adria gjort flera förändringar på Aviva-serien. Exteriört har vagnen fått ett ansiktslyft som känns fräscht och elegant. De största nyheterna finns invändigt, bland annat har formgivarna implementerat lådor från Ikea i förvaringsutrymmena. Lådorna kan flyttas och tas med ut vilket ger stor flexibilitet. Detsamma gäller förvaringen i badrummet vilken på liknande sätt kan plockas ner, vikas samman och tas med. Som kronan på verket finns även en extra köksmodul som kan ställas upp utanför så att matlagningen kan ske i det fria. Köksmodulen är dock ett extra tillval. Även i gasolkofferten finns plats för förvaring och till och med möjlighet att hänga tvätt på uppspända linor.

Aviva finns i nio planlösningar, från minstingen 360 DD till 563 PT. Upp till sju personer kan sova i vagnen. Inredningen är tillverkad i extremt lätta material vilket ger en viktbesparing på 5 procent, enligt Adria.


Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt