CampingSverige.se

16.2.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Snart drar Caravan Stockholm 2016 igång!

Den 18 februari kickstartar årets campingsäsong med mässa i Kista. Caravan Stockholm bjuder på över 30 varumärken, ett 60-tal utställare och massor av aktiviteter bl a underhållning med Lennie Norman och Kikki Danielsson - missa inte detta!

Klicka för större bild


Caravan Stockholm bjuder på ett gediget utbud av husvagnar, husbilar och tillbehör. Här finns något för alla och en mängd mässerbjudanden och inspiration.

På mässan kommer branschens ledande experter finnas på plats och dela med sig av kunskap och råd. Husbilsskolan är på plats som vanligt och i år finns också en Värmeskola för alla som är nyfikna på året-runt-camping.

Under öppningsdagen 18 februari är det kvällsöppet till klockan 19.30 för alla som vill stanna lite längre. Det blir även en prisutdelning för Best in Show där juryn kommer presentera vinnarna och motiveringarna.

Under fredagen gästas mässan av Lennie Norman som gör en efterlängtad comeback till mässan. Albumaktuella Kikki Danielsson kommer uppträda för publiken på lördag.

- Dessutom kommer vi ha ett späckat program på scenen med föredrag och aktiviteter. På Caravan Stockholm finns allt för att inviga campingsäsongen - välkomna, hälsar projektledare Mikael Tamme.

Husvagn på Väg är som vanligt officiell mässtidning. här kan du läsa det späckade mässnumret!

Kikki kommer med en kritikerrosad platta i bagaget - missa inte hennes akustiska spelning 20/2.

Kikki kommer med en kritikerrosad platta i bagaget - missa inte hennes akustiska spelning 20/2.


Lennie Norman är tillbaka i bättre form än nånsin!

Lennie Norman är tillbaka i bättre form än nånsin!


Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt