Tumbo

CampingSverige.se

15.3.14

Av: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Mobileliving.nu
Dela
 

Unik och prisvärd jubileumshusbil

2014 firar Solifer 50 år och redan i höstas lanserades särskilda jubileumshusvagnar. Efter stor framgång och efterfrågan väljer Solifer att göra en liknande produktlansering tillägnad husbilsanvändarna.

Solifers specialframtagna jubileumshusbil - Solifer Finlandia 715 S (2014 modell)

Solifers specialframtagna jubileumshusbil - Solifer Finlandia 715 S (2014 modell)


Mycket husbil för pengarna

Likt sina syskon i Solifers Finlandiaserie erbjuder Solifer Finlandia 715 S både funktionella och estetiska finesser samt den helintegrerade husbilens alla fördelar i fråga om utrymme och rymd.

Exteriörens design är helt unik för Solifer Finlandia 715 S och är inspirerad av dekoren på Solifers husvagnar som fått en positiv respons för sin moderna stil.

Planlösningen heter TR LB vilket innebär att husbilen har ett stort badrum längst bak och två separata enkelsängar framför. Husbilen härbärgerar sovplatser för totalt fyra personer då två sover gott i en fällsäng ovanför förarhytten.

Den L-formade sittgruppen inbjuder till sällskap och i köket finns en trelågig gasspis, stor kyl och frys samt diskho. Goda förvaringsutrymmen nås genom två utvändiga lastluckor. Som Nordens mest sålda planlösning de senaste tre åren väntas husbilen göra succé.

- Solifer Finlandia 715 S passar perfekt till både mor- och farföräldrar som reser med barnbarnen och barnfamiljen som söker en prisvärd husbil med gott om badrums- och sällskapsutrymmen. Vi tror att modellen kommer att attrahera förstagångsköparen då den ger väldigt mycket husbil för pengarna, dessutom får den köras på B-körkort, säger Rune Finkelsen, produktansvarig Solifer husbilar, Mobile Living.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt