Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

30.7.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen
Dela
 

Solifers 2013: Zenit - en helt ny serie husvagnar

2013 presenterar Solifer stolt en helt ny serie husvagnar vid namn Solifer Zenit. Solifer Zenit bjuder på mjukare former invändigt, lyxigare inredning och ett unikt elsystem. Först ut är Solifer Zenit 630 PH – en boggivagn med dubbelsäng och vagnsbrett badrum.

Designad med runda linjer

Solifer Zenit är designad med runda linjer, varma färger och exklusiva materialval, framtagen för de som önskar en Solifer husvagn med fulländad inredning. De goda vägegenskaperna och den aerodynamiska karossen som gjort Solifer känd, gäller självklart även för Solifer Zenit.
  
Den invändiga färgsättningen med mörka toner i mekong teak ger Solifer Zenit en gedigen känsla. Köket är inrett med beige/grå nedre köksluckor och överskåpsluckor i brunt trä med beige/grå dekorrand. Ljust laminat på köksbänksskiva och matbord ger en behaglig färgmässig balans. Unikt för Solifer Zenit är att kunden som tillval kan beställa en spis i fullhöjd (91,5 cm).

Solifer Zenit 630 PH har ett vagnsbrett badrum där dusch, toalett och handfat samsas sida vid sida av varandra. Mot vagnens vänstra vägg är en dubbelsäng med bäddmåtten 198x135/110 cm placerad. Mitt emot står en byrå med fönster ovanför, vilket ger ett härligt naturligt ljusinsläpp till vagnen.
I Solifer Zenit har ett helt nytt, egenutvecklat CAN bus elsystem installerats. Från en display i färg som sitter på väggen innanför dörren kan användaren styra all belysning i vagnen samt kontrollera nivåer på vattentankar och på batteriet. All belysning i husvagnen är LED-baserad.

Utvändigt skiljer Solifer Zenit sig från övriga Solifer husvagnar. Plåten är finkulhamrad och ger en sobrare utsida med mindre in- och utbuktningar. Bakgaveln är i slät plåt och fronten är helvit.

Ytterligare information om Solifer Zenit ges i samband med premiärvisningen på Elmia-mässan i september.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt