CampingSverige.se

16.3.17

Av: Torbjörn Lagerwall Fotograf: Torbjörn Lagerwall
Dela
 

Specialversion av populära Hymer Tramp

Husvagn på Väg har fått titta närmare på en ny utgåva av Hymer Tramp 678. Modellen kallas Golden Limited och har all tänkbar säkerhet som standard.

Golden Limited är en specialversion av  populära Hymer Tramp.

Golden Limited är en specialversion av populära Hymer Tramp.


Hymer Tramp 678 CL är en modell med höga långbäddar bak och förväntas, mycket på grund av sitt låga pris, bli en storsäljare. Hymer vill speciellt peka på den rejält tilltagna ståhöjden på 212 cm. Som ett resultat blir bilens interiör både innehållsrik och luftig, trots bilens totalvikt på 3 500 kg som standard. Väggskåpen sträcker sig ända till fronten. Man kan beställa bilen med eller utan den nedfällbara sängen i fronten.

För att göra bilen mer personlig kan man göra ett antal val gällande textil och  träinredning.

För att göra bilen mer personlig kan man göra ett antal val gällande textil och träinredning.


Design och stil

Förardelen är utrustad med komfortabla kaptensstolar med extrabrett ryggstöd och dubbla armstöd . De kan snurras 180 grader för bästa integrering i sittgruppen. Design och stil har fått hög prioritet och det finns ett antal olika val man kan göra för att göra bilen personlig, både vad gäller textil och träinredning. Mellan sängarna finns en rejält tilltagen yta som antingen kan användas som nattygsbord eller enkelt kan bäddas så att man får en stor dubbelsäng. Klädskåpen under fotändan på långbäddarna är bekvämt åtkomliga även uppifrån, genom att fälla upp de delbara sängarna. En extra garderob finns i det fotsteg man använder för att kliva upp i sängarna.

Ett välstrukturerat badrum med separat dusch, separat badrums-och WC del.

Ett välstrukturerat badrum med separat dusch, separat badrums-och WC del.


Välstrukturerat

I köket finns en spis med tre lågor och en rund vask. I en av kökslådorna finns en integrerad sophink gömd. Över diskbänken finns ett nedfällbart skåp för förvaring av köksmaskiner, t ex en kaffebryggare. Som tillval finns möjlighet att sätta in ett stort 160 liters kylskåp. Annat som nämns är det mycket välstrukturerade badrummet med separat dusch, separat badrums- och WC-del plus omklädningsytan däremellan.

Hymer Tramp CL har som standard en stor garagedörr på högersidan.

Hymer Tramp CL har som standard en stor garagedörr på högersidan.


Lättviktschassi

Vad gäller det stora garaget i bakdelen av Hymer Tramp CL uppges det ha en transportlast på 450 kg. Det har som standard en stor garagedörr på högersidan och till vänster en garagelucka. En andra stor garagedörr kan beställas som tillval (öppningsmått 110 x 114 cm). Som standard levereras bilen med AL-KO lättviktschassi och en totalvikt på 3 500 kg, men finns att få med tungt chassi och kan då ha en totalvikt på 4500 kg. Då uppges en lastvikt på hela 1311 kg.

Layout för Hymer Tramp 678 CL Golden Limited.

Layout för Hymer Tramp 678 CL Golden Limited.


Fakta Hymer Tramp 678 CL Golden Limited

Chassi: Fiat Ducato Maxi 42,5 ALKO
Motor: 2.3 M-Jet / 148 Hk
Längd: 749 cm
Bredd: 235 cm
Höjd: 290 cm
Totaltvikt: 4500 kg
Grundpriset: 755 000 kronor

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt