Solhem Husbil

CampingSverige.se

30.9.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Sportiga Globebus från Dethleffs

Dethleffs är Tysklands äldsta husvagnstillverkare och startade redan 1931. I Sverige är märket mest känt för sina husbilar som främst präglas av sin läckra design och kvalitet. 2017 års modellutbud bjuder på många spännande nyheter.

Instegsbilen Dethleffs Trend.

Instegsbilen Dethleffs Trend.


Den helt nya Globebus finns som halv- eller helintegrerad och har en sportig och dynamisk design. Ännu sportigare är Globebus GT som dessutom har en totalvikt på 3,5 ton vilket inte kräver annat än B-körkort.
Förra året gjorde instegsbilen Dethleffs Trend premiär, och blev snabbt en succé på den svenska marknaden. Sedan innan finns den som alkov- eller halvintegrerad. Nu gör en helintegrerad variant premiär, och det med en prislapp på under 800 000 SEK. Det går att välja själv mellan Truma och Alde-värme. I Trend-serien finns nu planlösningar med långbäddar och hygienutrymme över hela bredden, något som Svenska kunder verkligen uppskattar.

Nya modellserien Magic Edition har premiär säsongen 2017.

Nya modellserien Magic Edition har premiär säsongen 2017.


Magic och Alpha

Magic Edition har premiär säsongen 2017 som ny modellserie med fyra olika planlösningar. Valmöjligheterna innefattar t ex tyg och skinnklädsel, samt halv- eller helintegrerad.
Dethleffs Alpha är modellen som i Tyskland till och med har en egen klubb för ägare av dessa bilar. Alpha, som är en alkov-bil lanseras nu också som Grand-Alpha med boggie-axel, en rejäl rundsittgrupp och generösa förvaringsutrymmen.  

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt