CampingSverige.se

27.10.16

Av: Sandra Irengård Fotograf: AB Göta Kanalbolag
Dela
 

Stabilt Göta Kanalföretag vinnare

För åttonde året i rad delas priset för årets Längs Göta kanalföretag ut. Utmärkelsen går i år till Kaffeteriet i Borensberg. De har gjort en fantastisk resa och är idag ett stabilt företag med en bred verksamhet kring kanalen, samtidigt som de bidragit till Göta kanals utveckling.

- Vi är så stolta för utmärkelsen, det är ett kvitto på att vi jobbar åt rätt håll. säger ägaren Catharina Rodling.

- Vi är så stolta för utmärkelsen, det är ett kvitto på att vi jobbar åt rätt håll. säger ägaren Catharina Rodling.


Förra veckan samlades ca 50 företagare från företagsnätverket Officiell Partner Göta kanal i Söderköping. Under mötet delades utmärkelsen Årets Längs Göta kanalföretag ut, vilket syftar till att uppmärksamma och belöna ett framgångsrikt företag längs Göta kanal.
Kaffeteriet har funnits sedan 2014 då Catharina Rodling och Jonas Nilsson startade upp sin verksamhet i det ombyggda magasinet i gästhamnen i Borensberg. De driver idag både café och ställplats i Borensberg.

Anna Meyer, informationschef AB Göta Kanalbolag.

Anna Meyer, informationschef AB Göta Kanalbolag.


Motiveringen för utmärkelsen lyder:

”Kaffeteriet har tagit en självklar plats i Borensbergs hamn, varit lyhörda för marknadens behov och utvecklat både caféverksamheten och ställplatsen till en ny dimension. Med året runt-öppet och inbjudande, kreativa aktiviteter, som de också sprider på sociala medier, marknadsför de Göta kanal och har skapat sig ett namn både på orten och längs kanalen.
Catharina bidrar aktivt till Officiell Partner Göta kanal genom både erfarenhetsutbyte, sitt utmanande och analyserande tankesätt och sitt stora engagemang.”
– Vilken överraskning. Vi är så stolta för utmärkelsen, det är ett kvitto på att vi jobbar åt rätt håll. Detta ger oss en riktigt bra kick för ytterligare kliv framåt, säger en tagen Catharina Rodling.

- Göta kanal har som besöksmål utvecklats starkt, det är många företag som bidrar till utvecklingen och därför känns det extra kul att varje år få utse Årets Längs Göta kanalföretag. Det är med stolthet som vi i år uppmärksammar Kaffeteriet i Borensberg, säger Anna Meyer, Marknads- och Informationschef på Göta kanalbolag.

Kaffeteriet i Borensberg ligger vackert längs med Göta Kanal.

Kaffeteriet i Borensberg ligger vackert längs med Göta Kanal.


50 företag medverkar

Officiell Partner Göta kanal Nätverket Officiell Partner Göta kanal består av 50 företag som verkar i besöksmålet Göta kanal. Medlemmarna i nätverket samt kommunerna längs Göta kanal har kunnat nominera företag till utmärkelsen och vinnaren har röstats fram av en jury som bestått av representanter från turismnäringen i Västergötland och Östergötland, förra årets vinnare och en representant från AB Göta kanalbolag.

2015 Café Baltzar, Sjötorp
2014 Söderköpings Camping och Vandrarhem
2013 Hajstorps Slusscafe & Vandrarhem
2012 Kapten Bille’s, Norsholm
2011 Norrqvarn Hotell & Konferens
2010 Göta Travel Center, Borensberg
2009 Sjötorps Upplevelsecenter

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt