CampingSverige.se

19.3.18

Av: Sandra Irengård Fotograf: Daftö Resort
Dela
 

Stora Barnsemesterpriset till Daftö Resort

Sveriges största resesajt för familjer, barnsemester.se, har låtit sina besökare rösta fram årets bästa campingplats för barnfamiljer. Vinnare är Daftö Resort i Strömstad.
– Det känns extra roligt att det är besökarna, de som upplevt vår produkt, som röstat på oss. Vi är jättestolta över det här priset, säger Lena Kempe, VD på Daftö Resort.

Daftö Resort har utsetts till årets bästa campingplats för barnfamiljer av Sveriges största resesajt för familjer, barnsemester.se.

Daftö Resort har utsetts till årets bästa campingplats för barnfamiljer av Sveriges största resesajt för familjer, barnsemester.se.


Varje år utser barnsemester.se vinnaren av Stora Barnsemesterpriset i ett flertal olika kategorier. För Daftö Resort blev det i år seger som bästa campingplats för barnfamiljer.
– Vi har jobbat i många, många år med att få till upplevelser för alla och som är riktade till hela familjen. Sedan tror jag att helheten och känslan av att man alltid har något att göra är en bidragande faktor, säger Lena Kempe.

Lena Kempe, VD Daftö Resort.

Lena Kempe, VD Daftö Resort.


Andra utmärkelsen under 2018

Den intilliggande nöjesparken Daftöland, som också var nominerat till Nordens bästa temapark, har så klart en stor del i det breda aktivitetsutbudet.
– Vi har mycket fokus på att skapa upplevelser som man kan uppleva tillsammans och det är det som är grunden för en lyckad semester.

Stora Barnsemesterpriset är den andra prestigefyllda utmärkelsen som Daftö Resort får under 2018. Tidigare i år blev man som enda campingplats i Sverige utsedd till Superplatz av tyska motorganisationen ADAC.
– Att få bekräftelse på att vi gör något bra är självklart alltid roligt, men framför allt sporrar det oss till att bli ännu bättre och skapa ännu fler minnesvärda upplevelser för våra besökare, avslutar Lena Kempe.

Så gick röstningen till:

Alla besökare på Barnsemester.se har året om möjlighet att betygsätta familjenöjen och skriva en kortare recension. Med hjälp av dessa betygspoäng och testfamiljers bedömningar har de nominerade tagits fram.
När nomineringarna är klara är det dags för final, och alla föräldrar uppmanades att rösta på sin favorit i varje kategori. Endast en röst per kategori och dator har tagits emot, för att förhindra massröstning.

Topp tre Bästa campingplatser för barnfamiljer:
1. Daftö Resort
2. Kronocamping Böda Sand
3. Borstahusens Camping

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt