CampingSverige.se

2.8.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Stora Nolia - start på lördag

Varje år arrangeras Stora Nolia i Piteå. Det är den största mässan i Norrland där människor träffas för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer. Nu kan du som besökare enkelt planera din vecka i Piteå och dessutom köpa biljetter direkt på webben.

Anna Wikman, biträdande projektledare för Stora Nolia 2016.

Anna Wikman, biträdande projektledare för Stora Nolia 2016.


Förutom att Stora Nolias webb är anpassad för att fungera lika bra på en vanlig dator som på läsplatta eller mobiltelefon, har webbplatsen fått en helt ny funktion för att göra det omfattande utbudet av programpunkter ännu enklare att ta del av.
För att göra det enklare att hitta och att välja ut sina favoriter går det i år att planera sitt program inför mässbesöket direkt på Stora Nolias webb och spara aktiviteter och programpunkter i ett ”eget” program.

– På Stora Nolia webb går det att under menyn program, se alla mässans programpunkter och sortera dem efter dag, scen eller tema. Genom att klicka på det hjärta som finns i anslutning till programpunkten går det att skapa ”Mitt program” som sparar alla de punkter som hjärt-markerats. Det skapas också en länk som går att spara eller dela med andra, säger Anna Wikman, biträdande projektledare för Stora Nolia.

Mässan inleds på lördag den 6 augusti och håller på till den 13 augusti.

Mässan inleds på lördag den 6 augusti och håller på till den 13 augusti.


Beställ på webben - slipp köerna

På webben går det också att läsa mer information om varje programpunkt men också ta del av mycket annan information.
– Under rubriken ”Inför ditt besök” finns till exempel mycket av den information besökarna kan behöva inför besöket som öppettider, priser, parkeringar, toaletter och skötrum, berättar Anna Wikman.

Det går också att beställa sina biljetter till Stora Nolia direkt på webben. Direkt på förstasidan går det att klicka på ”köp biljett”.
– En stor fördel att köpa sin biljett på webben är att man slipper köa. Du får din biljett med en unik QR-kod via mail, som du sedan visar upp i entrén i en särskild kö för förköp, antingen utskriven eller via din mobil. Biljetten gäller valfri dag, förklarar Anna Wikman.
På Stora Nolias webb finns också bland annat utställarlista och en digital upplaga av mässmagasinet som går att läsa i mobiltelefoner och läsplattor.


Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt