Husbil365

CampingSverige.se

19.9.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Storsäljaren Optima i Forsberg Edition

Hobby från Fockbek optimerar sitt husbilsprogram med ett nytt kylskåp och en specialvariant från Svenska generalagenten Forsbergs Fritidscenter.

En nyhet för 2017 är det hängande kylskåpet Slim Line.

En nyhet för 2017 är det hängande kylskåpet Slim Line.


Små kompakta campinginredda skåpbilar, så kallade ”Plåtisar” har blivit allt mer populära och fler tillverkare har tagit efter konceptet. Hobbys utmanare heter Vantana och finns i tre olika storlekar och sju planlösningar. En nyhet för 2017 är det hängande kylskåpet Slim Line, som är placerat ovanför köksbänken. Vantana finns i flera olika exteriöra lackeringar.

Optima 65 GQ är en populär modell.

Optima 65 GQ är en populär modell.


Storsäljaren Optima

Optima är en populär modell som kombinerar design och funktion i ett smidigt format. En nyhet för 2017 är att samtliga modeller med taksäng får sju centimeter extra takhöjd. Optima finns i fjorton olika planlösningar, varav 65 GQ/HGQ samt 70F och 75HF är nya. De två sistnämnda har dubbelsäng och toa/dusch bak. Optima är valmöjligheternas husbil, ett antal alternativ finns för exteriör lackering, inredningsalternativ samt design på bakdelen (Standard eller Premium).

Vantana - en utmanare som finns i tre olika storlekar och sju planlösningar.

Vantana - en utmanare som finns i tre olika storlekar och sju planlösningar.


Optima ”Forsberg Edition”

Exklusivt för sina kunder erbjuder Forsbergs Fritidscenter en extra välutrustad Optima, i planlösningarna 65E och 70E. 65E har utrustats för ett attraktivt pris medan 70E är kryddad med extradetaljer som t ex 150 hästkrafters motor, Premium-bakdel och svartlackerad hytt.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt