Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

31.8.10

Av: Bjørn Lahus Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Sunlight 2010: Fortsatt framgång

Den ökade orderingången i höstas fortsätter in i det nya året. Årets första mässa på den tyska hemmamarknaden, CMT i Stuttgart, blev också en stor succé för Sunlight som är ett dottersällskap inom Dethleffs koncernen.

Klicka för större bild


Övergången till Fiat Ducato som bas medverkade utan tvekan till detta, men även ändringarna inom caravansektorn har burit frukt. Arbetstiden vid produktionsanläggningen i Capron, i Neustadt, har ökat till över 40 timmar i veckan för att täcka den fortsatt stigande efterfrågan.

Efter den stora responsen på mässan i Stuttgart med modellen Sunlight T63 Silver kommer den också ställas ut på utställningen i Essen senare i vinter. Här har man tagit fram ett prisvärt utrustningspaket med bland annat en 2,3 liters motor på 130 hk samt ett Fiat Chassis paket bestående av klimatanläggning i förarhytten, airbag på passagerarsidan, elektriska värmetrådar i backspeglarna, farthållare och det är färdigt för radio med högtalare. Bilen kommer på vitt chassi och har en påbyggnad med blank plåt i Silver, samt sportig dekor. Invändigt har den en påkostad interiör med skinnklädsel samt 17 tums platt-tv med Telecom satellitanläggning, markis och cykelstativ för fyra cyklar.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt