Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

28.10.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Sunlight 2019: Ny helintegrerad under sju meter

Sunlight profilerar sig som ett husbilsmärke speciellt för unga familjer, aktiva sportutövare och äventyrsglada globetrotters. Årets stora nyhet är I 69 S, en helintegrerad modell som klarar sjumetersgränsen.

I 69 S är Sunlights tredje helintegrerade modell, den första under sju meter.

I 69 S är Sunlights tredje helintegrerade modell, den första under sju meter.


Förra året lanserade Sunlight två stora nyheter; en helintegrerad serie och plåtisen Cliff. Till modellåret 2019 utökar Sunlight med en ny helintegrerad modell, I 69 S, som är 6,99 meter lång och med queensize-säng i bakpartiet.

Alla Sunlights husbilsmodeller har inför 2019 fått ny inredning vid entrén med klädkrokar, spegel och indirekt belysning. Passagen till hytten har blivit större för att skapa bättre rymd och innerväggarnas dekor har ändrats från beige till vit, vilket gör rummet ljusare. En annan nyhet är att USB-uttaget numera sitter på ryggstödets ovansida, något många kunder efterfrågat.

Plåtisen Cliff finns i fyra modeller. Kan nu även fås i röd specialversion.

Plåtisen Cliff finns i fyra modeller. Kan nu även fås i röd specialversion.


Cliff

Många tillverkare satsar stort på plåtisar, så även Sunlight. Förra årets stora nyhet Cliff, har i år fått smärre uppdateringar. Bl a ny rumsindelning, ljus möbeldekor, ergonomisk arbetshöjd i köket och den nya klädseln Sandbar. Cliff finns i fyra planlösningar med längder på 541 till 636 centimeter. Beroende på modell finns tvärbäddar, våningssängar eller långbäddar. I år erbjuder Sunlight även rödlackande specialmodeller extra utrustning som tillval, bl a 16-tums aluminiumfälgar, ramfönster och markis.

Sunlights produktprogram för 2019 består av tre helintegrerade husbilar, nio halvintegrerade, tre alkovbilar och fyra plåtisar samt fyra specialmodeller av van-modell.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt