Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

28.1.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

Sunlight 2010: ”Das Männer Mobil”

I flera år har det varit kvinnorna som har varit de mest innovativa när husvagnar och husbilar har utvecklats.

Klicka för större bild


Hos tyska Sunlight har man nu låtit männen gå hela vägen och utveckla den ultimata husbilen för både unga och äldre herrar. Här finns helt enkelt allt vad en man kan drömma om att få användning av under semestern, och även om husbilen är extremt annorlunda har den alla funktioner.

Husbilen är på alla sätt extrem. All utrustning är av högsta kvalitet, inklusive gourmetköket med sitt amerikanska kylskåp. I mitten av husbilen ligger baren vilken helt säkert är hjärtat i bilen. I båda ändar finns naturligtvis stora plattskärmar, där det kan ses film och koncerter. Både vad det angår funktionaliteter så som pissoar, plats för motorcykel och bordfotboll så är inredningen exklusiv med läder, borstad stål och glasytor.

Klicka för större bild


Männen på resan kan både hänga i baren eller koppla av i den stora lädersoffan innan de kryper till kojs i den stora dubbelsängen. Det finns plats för allt. Köket är där men mer eller mindre. Det är inte precis matlagning som är i fokus här, utan det är mer upplagt som ett friställe med högt i tak och plats för fest och färger.

Det är naturligtvis tal om ett utvecklingsprojekt och ett pr-jippo, men inte desto mindre kan det helt klart tänkas att flera av tilltagen kan finnas i husbilar och husvagnar framöver. Das Männer Mobil är en kul upplevelse och får de flesta att dra på smilbanden – även tjejerna.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt