Housecar

CampingSverige.se

25.11.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: VisitSweden
Dela
 

Sverige 2012: Skidsäsongen är i gång utan snökanoner

Den svenska skidsäsongen är i gång och det ser lovande ut för skidåkningen i de svenska fjällen i år. Så låter det från Visit Sweden efter att tre skidorter redan har öppnat.

Snön har alltså redan fallit i stora mängder och skidsäsongen 2012 /2013 är nu i gång på flera håll i Sverige, här är det Vemdalen.

Snön har alltså redan fallit i stora mängder och skidsäsongen 2012 /2013 är nu i gång på flera håll i Sverige, här är det Vemdalen.


Säsongen börjar väldigt tidigt

Det har kommit massor med snö och kyla och de svenska skiddestinationerna har nu preparerat pisterna inför säsongsstarten. Det har kommit så mycket snö att skidsäsongen skjutit igång långt tidigare än normalt.

Både Kläppen i Sälen, Idre Fjäll och Vemdalen längre norrut har fått så mycket snö att de är redo att öppna. Det är exceptionellt tidigt som den svenska skidsäsongen skjuter igång, och det ser bra ut inför säsongen, säger Anna Kron Boysen, PR Manager hos Visit Sweden.

Flera liftar och slalompister har öppnat i Vemdalen och i Kläppen har ett antal längdskidspår redan haft besök av de första skidåkarna. Idre Fjäll har även de öppnat både långfärdsspår och alpinpister.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt