CampingSverige.se

18.4.18

Av: Sandra Irengård Fotograf: Swecamp
Dela
 

Swecamp lanserar ”Swecamp Klassikern”

Swecamp satsar för att få fler att uppleva hela Sverige. De tre som är först med att bo på alla anläggningar i Swecamp får 11 gratis nätter. Den som är allra snabbast får dessutom välja en välgörenhetsorganisation som campingkedjan skänker 10 000 kr till.

Swecamp klassikern - en utmaning i campingens tecken.

Swecamp klassikern - en utmaning i campingens tecken.


- Sverige erbjuder oändligt med utomhusupplevelser och vi brinner för att lyfta det vi tycker är det bästa av Sverige. Upplevelser med lokala anknytningar runt anläggningarna, men även mellan anläggningarna - som fina vägar och ställen att stanna till på under resans gång, säger Emma Hermansson, kommunikatör för Swecamp.

Emma Hermansson, kommunikatör för Swecamp.

Emma Hermansson, kommunikatör för Swecamp.


10 000 kronor till välgörenhetsorganisation

Swecamp Klassikern är en utmaning som kommer skapa minnesvärda stunder tillsammans för dig och ditt resesällskap, men det stannar inte där. De som besöker alla anläggningar först får välja en välgörenhetsorganisation som Swecamp ger ett bidrag på 10 000 kr till. Pengar som kan skapa minnen och glädje för de som behöver det allra mest. Personen som är först med att besöka alla anläggningar får välja valfri organisation, med den enda restriktionen att organisationen skall ha ett 90-konto vilket betyder att organisationen kontrolleras av svensk insamlingskontroll.

- Detta är en utmaning som gör gott för andra, gott för plånboken och får dina minnen av stunder tillsammans att bli fler när du upplever det bästa av Sverige, avslutar Emma Hermansson.

Läs mer om Swecamp Klassikern och anta utmaningen på www.swecamp.se

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt