CampingSverige.se

14.10.17

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Swift lanserar nya Toscane 600-serien

Engelska Swift är en uppstickare som vuxit snabbt på den nordiska marknaden. Inför säsongen 2018 lanseras den helt nya Toscane 600-serien, med bl a modellen Toscane 694 med fem bältade sittplatser, sex bäddar och en totalvikt på 3 500 kilo.

Engelska Swift har vuxit snabbt på den nordiska marknaden.

Engelska Swift har vuxit snabbt på den nordiska marknaden.


Swift husbilar är det fabrikat som ökat sin försäljning mest i Sverige under 2017. Ackumulerat t.o.m. juli 2017 är ökningen 162 procent. Husbilsprogrammet finns i två serier; den kompakta 600-serien och den rymligare 700-serien. En nyhet är att 700-serien kan fås med Alde-värme som standard samt en ny exklusiv klädsel i ljust skinn. Trots den ljusa färgen ska materialet tåla fläckar och vara slitstarkt. Den högglansiga träinredningen är ny samt även köket med bänkskiva i kompositmaterial. I 774 EB har hygienutrymmet gjorts om så att ett lastutrymme skapats bakom toaletten. Detta utrymme kan nås både ut- och inifrån. Dessutom har samtliga modeller en utdragbar lastlåda som dras ut från sidokjolen på höger sida.

Högglansig träinredning samt ett kök med bänkskiva i kompositmaterial.

Högglansig träinredning samt ett kök med bänkskiva i kompositmaterial.


Toscane 600-serien

Som mer instegsvänligt alternativ debuterar Toscane 600-serien i två planlösningar. Dessa modeller riktar sig till de lite yngre husbilsåkarna som har mindre erfarenhet och begränsas till 3,5-tonsgränsen för fritidsfordon. De två modellerna är 694 EB med enkelbäddar och 694 QB med drottningssäng. Med nedfällbar taksäng och en bäddbar sittgrupp i bägge modellerna finns det totalt sex sovplatser och fem bältade sittplatser. Allt detta i en husbil med endast 3,5 tons totalvikt.  

Fakta Swift

Swift Toscane husbilar produceras i Storbritannien av Swift Group Ltd. Företaget grundades 1964. Swift och är med över 14 000 tillverkade fritidsfordon per år en av Europas största tillverkare. Generalagent för Swifts produkter i Norden är Brittiska Fritidsfordon Norden AB.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt