Campout

CampingSverige.se

29.5.12

Av: Kjell-Erik Kristiansen, Bobil & Caravan Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

T.E.C. 2012: Två nya Energy 55 modeller

I samband med sitt 55-årsjubileum kommer T.E.C. med två nya husvagnsmodeller som heter Energy 55: Weltbummler 473 TE ENERGY 55, och Weltbummler 463 TDF Energy 55.

Den nya Energy 55– vagnen lanseras i samband med tyska T.E.C.s 55 – årsjubileum

Den nya Energy 55– vagnen lanseras i samband med tyska T.E.C.s 55 – årsjubileum
Fotograf: T.E.C.


Energy- special- modellerna byggs på den välkända golvlösningen som finns i Weltbummler 470 TE och Weltbummler 460 TDF. Kunderna väljer själva om de önskar enkel- eller dubbelsängar i vagnen.

De nyheter man lägger märke till är den nya design som vagnarna har fått. Utanpå har de en iögonfallande och färgrik design, medan de inuti fått nytt material i möblerna och en atmosfär som sägs vara mer inbjudande än tidigare.

T.E.C. satsar på ljusa färger och bättre kvalitet i materialen. Även övriga element i designen har förbättrats från tidigare modeller. Allt som allt ger detta Weltbummler Energy-modellerna ett sportigare och mer tidlös uttryck. Därför hoppas T.E.C. att de skall vara attraktiva för både unga och äldre kunder. “Ung i hjärtat” har man satt som motto för dessa modeller. Weltbummler- vagnarna har GPR i taket, bak, fram och i sidoväggar. Möblerna är av serien Energy Optic, medan möblerna är i utformningen av typerna Donau eller Maas från T.E.C. sortimentet.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt