Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

8.9.11

Av: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Thetford-europe.com
Dela
 

Thetford 2012: Utökar sitt utbud med Toilet Bowl Cleaner

I mer än 35 år har Thetford utvecklat - förutom de välkända mobila toaletterna, toalettvårdsprodukter som gör att din toalett fungerar perfekt.

Toilet Bowl Cleaner - för en säker, hygienisk och glänsande rengöring samtidigt som den skyddar plast- och keramiska material i de mobila toaletterna

Toilet Bowl Cleaner - för en säker, hygienisk och glänsande rengöring samtidigt som den skyddar plast- och keramiska material i de mobila toaletterna


Thetford utökar sitt unika sortiment av toalettvårdsprodukter med Toilet Bowl Cleaner. Toilet Bowl Cleaner är ett plast- och keramikvänligt rengöringsmedel för toalettskålen i mobila toaletter. Med sina unika egenskaper ger Toilet Bowl Cleaner optimal hygien och ett skinande rent resultat.  

Till skillnad mot de flesta vanliga hushållsprodukter är Toilet Bowl Cleaner speciellt framtaget för att rengöra de mobila toaletternas toalettskålar utan att skada plasten. Toilet Bowl Cleaner rengör insidan av toalettskålen grundligt och är samtidigt helt säker att använda på plast- och keramikmaterialen i din mobila toalett. Visste du att kalkavlagringar påskyndar den snabba tillväxten av smuts och bakterier? Och att kalkavlagringar gör att toalettskålen ser matt och glanslös ut? Tack vare sina unika avkalkningsegenskaper tar Toilet Bowl Cleaner enkelt bort både smuts och beläggningar. Smutsen kan inte växa till sig och resultatet blir en vacker lyster och glans. Det gör att du kan njuta av din campingsemester i stället för att slösa tid på att skrubba toalettskålen. Toilet Bowl Cleaners trögflytande koncentrat täcker toalettskålen för en effektivare rengöring och når även toalettskålens svåråtkomliga ställen samtidigt som den ger en härligt fräsch doft!

Läs mer här: www.thetford-europe.com

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt