Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

21.7.09

Av: Bjørn Lahus Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Dethleffs
Dela
 

Thomas Fritz – ny ledare för CMC´s Beirat

Dethleffs firektör Thomas Fritz utnämnd till ny ledare för CMC´s Beirat (rådgivande organ).

Klicka för större bild


I samband med omorganisationen av CMC Caravan GmbH och Co. Berteiligungs KG blir Thomas Fritz i framtiden, utöver sin ledarställning i Dethleffs GmbH och Co KG också ledare för Bedriftsrådet i CMC Caravan Firmorna LMC och TEC i Sassenberg och skall tillvarata intresset för familjen Hymer.

Thomas Fritz gläder sig åt möjligheten och ser fram emot att ta tag i de nya åtagandena. Jag tackar familjen Hymer för tilliten de har gett mig och jag är övertygad om att jag kommer att kunna tillföra de berörda områdena nya impulser. På grund av likhetstecknen i driftsstrukturen hos Dethleffs, LMC och TEC ser Fritz en stor synergipotential som det kommer att bli möjligt att realisera med ett förstärkt samarbete.

Den 44 åriga Thomas Fritz har varit i caravanbranschen sedan 1991. Han var först anställd som personalansvarig hos Dethleffs och efter två år övertog han också ansvaret för marknadsfunktionerna. 1995 gick han över till att bli direktör hos TEC och hade inom 24 månader dubblat omsättningen. Imponerad av succén hämtade Erwin Hymer 1997 Fritz tillbaka till Dethleffs och gav honom direktörsposten hos den traditionsrika tyska producenten av fritidsbilar.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt